Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juniorika 123

Powiedzcie mi jak to jest?

Polecane posty

tak to tylko moge wynajac na okres letni lub zimowy kiedy jest sezon Chyba kupie dzialke i poczekam az uzbieram cala sume na budowe domu z wykonczeniem a pozniej sie zobaczy.

powiat siemiatycki- a więc to tam są domy za 30,40 lub 50 hmmmm daj mi numer do swojego faceta GŁUPIA KOBIETO który to sprzedaje :-)

no i tak będzie najlepiej kup tą działke i poczekaj aż nazbierasz bo tak to może kilka lat potrwać budowa

dokładnie 10 lat temu takie były a nie teraz gdzie nawet ruiny na wsi się sprzedaje za 100 tys. gdzie później remont ze 150 i wtedy można mieszkać

nie ma za co i wracaj do tej polski bo jaka ona jest taka jest ale lepiej niż na obczyźnie moim zdaniem

Ja sama juz nie wiem gdzie lepiej ale w polsce mam rodzine a tutaj tylko meza i jego rodzine ktora zyje tykowo po amerykansku czyli zeby sie odwiedzic trzeba sie zapisac :O Myslalam ze juz nie wroce na stale ale coraz bardziej mnie ciagnie i moze tylko mi sie podoba jak jestem na wakacjach

Gość taka tam..........
widze ze niektórzy nie mają pojęcia... I śmieszy mnie to. Dom do MAŁEGO remontu za 30-40 tys i HEKTAR działki za 25tys. A może tak AR a nie hektar. No bajka te ceny,normalnie bajka.

no tak bo jest ogromna róznica czasowa i u was już strasznie późno dobranoc bo u nas dopiero 10:00. Napisz na moj email jak będiesz chciała pogadać monia.stein@gmail.com

taka tam.... dokładnie jest tak jak piszesz ja też znam realia a niektóre kobitki szaleją z tymi małymi cenami. Może to domki dla lalek albo piaskownica :-)

Gość ogólnie to
a pracujecie legalnie czy na czarno? UWAŻAJCIE NA KONFIDENTÓW KTÓRZY ZGŁOSZĄ WAS do US

Ja też byłam kiedys trochę za granica i po przemyśleniu sprawy postanowiłam mieszkać w Pl i zbudować tu dom, działka wyniosła nas sporo ok 90 tys, budowa do zamieszkania góra 130 tys, na pewno nie bedzie lekko ale mysle ze warto. Dla porównania-za mieszkanie w blokach zaplacilibysmy ok 200 tys za 2-3 male pokoje w naszych okolicach a tak to przemmeczymy sie troche z tesciami-i bedziemy mieli wlasny dom.