Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana topola

Mam trójke dzieci i każde z innym i nieudane życie....

Polecane posty

Nie wstrzeliłem się z odpowiedzią na twój poprzedni post. Moja praca znowu zaczyna przeszkadzać mi w kafeteryjnym życiu :-o

Gość kochająca matka
Witam PRZEGRANO TOPOLO. Czytam Twoją wypowiedz i łzy stanęły mi w oczach. Dlaczego? Bo jestem w zupełnie tej samej sytuacji co Ty... czyli mam trójkę dzieci i każde z innym mężczyzną. W 100% Cię rozumiem bo wiem jak ciężko żyć w tej sytuacji... a przecież chciałyśmy tylko kochać i być kochaną.

ja mam koleżankę która ma 7 dzieci i każde z innym facetem a radzi sobie nie zle

Gość kochająca matka
Bo musimy sobie jakoś radzić... dla naszych dzieci musimy. Ale nie jest tak łatwo, tymbardziej że ludzie wytykają palcami takich jak my. A dlaczego nikt nie patrzy na tę drugą stronę? W moim przypadku byłam bita i wyzywana przez mojego ostatniego partnera... oczywiście nie od początku związku, bo ten początek był wspaniały. Ale póżniej bił mnie bez większego poowodu, bił i przezywał też moje dzieci, mieliśmy niebieską kartę założoną z uwagi na przemoc w rodzinie, on ma wyrok w zawieszeniu.... a jednak to na mnie ludzie języki wieszają, a ON uchodzi za świętego.

Gość gość
Po prostu brak odpowiedzialności ,i wchodzenie do łóżka bo seksu się zachciało ...według mnie spalona jesteś już na stosie .Co za brednie że ma pecha ....wrrrrr