Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daj mi spokój myszo parszywa

Mam mysz w domu. Pomóżcie

Polecane posty

Gość daj mi spokój myszo parszywa

Nie wiem od kiedy siedzi, ale wczoraj widziałam i czułam ją na własnej skórze. Podejrzewam że nawet mogła spać ze mną w łóżku :O Mam dwupiętrowy dom, mam nadzieję że nie przyjdzie na górę bo właśnie tam zamierzam dzisiaj spać, w pokoju synka. Myszy nie miałam w domu od 10 lat, czyli odkąd pojawił się mój pies owczarek, często się z nimi rozprawiał. Mam jeszcze drugiego psa jak to możliwe że mysz wlazła do mnie? W nocy szalałam ze strachu, łaziła po telewizorze a potem poczułam jak mi przebiega po głowie i poduszce i schowała się pod łóżkiem chyba. Śmierdzi tą myszą niemiłosiernie :O Usiłuje trzymać ją w jednym pokoju, zatkałam wejście do drzwi żeby nie wylazła. Znacie jakieś domowe sposoby na pułapki albo trutki? Nie mam możliwości pojechania do miasta do sklepu ogrodniczego i kupić. Mąż zabrał samochód, musiał jechać ze swoimi rodzicami na pogrzeb i wróci dopiero w poniedziałek bo to daleko, będą nocować. Jestem sama w domu z maluchem i strasznie się boję :(

Gość bombardo leviosa
nie znam...może weź kota od sąsiadki? ;p musisz poczekać aż mąż wróci i kupić trutke i łapkę inaczej się nie da, a póki co nie wchodź do tego pokoju w ogóle chyba że sama ją upolujesz jakimś tłuczkiem ;)

Ja bym się zesrała ze strachu będąc sama w domu z małym dzieckiem, bez samochodu, a Ty się myszy boisz.

Gość daj mi spokoj myszo parszywa
Mój mąż pójdzie do sąsiadki. Ona mu da du.py.

Gość niemiecki persil
taka duza dziewczynka i myszki sie boi:-P