Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhdrh

slub..i problemy

Polecane posty

Gość fdhdrh

Witam ;) mam taka sprawe do was. Otóz ide za tydzien na wesele kuzynki z moim facetem, pierwsza nasza wspolna impreza bo jestesmy ze soba od miesiaca, natomiast za dwa miesiace jest slub siostry mojego mezczyzny na ktory mamy isc rowniez razem. Nie wiem jak zachowac sie odnosnie prezentu i oczywiscie pieniedzy..jakos glupio poruszyc mi ten temat z nim :((

Gość fdhdrh
dodam też, że mój facet jest czarnoskórym Kameruńczykiem

Gość fdhdrh
dobrze sie bawisz podszywie ??

Gość basik_basik
Ty kup prezent kuzynce, a on niech kupi siostrze i dajcie to razem

Gość fdhdrh
za dwa miesiące jadę na wesele do Kamerunu. chyba wyemigruje na stałe do Afryki

Gość basik_basik
kwiaty może cie zorganizować idąc na slub. wystarczy, że przejdziecie przez jakis cmentarz - tam zawsze znajdziecie jakieś świeże bukiety

Gość fdhdrh
i to nie cały problem u nich jest taki zwyczaj ze pan młody rucha na weselu kazda panne a ja jestem jeszcze dziewica i strasznie sie boje bólu bo moj facet mi mówił ze ten pan młody to ogier

Gość basik_basik
Dziecinko podszywie idź do szkoły i naucz się kultury troszkę :)

JA rodzonemu bratu prezentu nie kupiłem. Chciał kasę [bojąc się plagiatów przedmiotowych]... dałem 20PLN Niektórzy zaczynają od złotówki.

Gość fdhdrh
zastanawiam sie czy nie isc gdzies przed weselem i poderwac jakiegos chlopaka aby mi gwint zerwał, bo bede sie wstydzila ze jestem dziewica jak pan młody bedzie mnie przep[ychal, zeby chociaz wystarczylo mu loda zrobic to mogłabym nawet z połykiem na perłowo ale trzeba sie wystawic w kolejarza naprawde bardzo sie boje poradzcie

Gość odpowiem......
a jak się zachowuje Twój chłopak teraz ?....tzn mam na myśli czy zapytał się Ciebie czy też zaproponował że dołoży się do prezentu dla Twojej kuzynki ? bo jeśli tak to i Ty powinnaś zachować się identycznie przed ślubem jego siostry a jeśli milczy i nie poczuwa się do dołożenia i czuje się tylko zaproszony to Ty też nie powinnaś wg mnie dokładać się do prezentu dla jego siostry co najwyżej możesz kupić kwiaty