Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadien

spoźnia się miesiączka

Polecane posty

Gość Nadien

Witam, Mam spory problem ponieważ od ponad 2 miesiecy spoźnia mi się okres a dokładnie 26 czerwca bo wtedy byla ostatnia miesiaczka. Martwie się bo nie wiem dlaczego. Współżyłam ze swoim chłopakiem ok 4 miesiące temu po stosunku miałam jedną miesiączkę o któej wspomniałam wcześniej... Ważnym faktem jest to że dużo w te wakacje podróżowałam(Francja,Niemcy,Holandia a tak że Hiszpania) nie wiem czy zmiana klimatu może mieć na to wpływ czy nie? Postanowiłam się też odchudzać ale niestety skończyło się bez realizacji gdyż jem praktycznie tyle co wcześniej.Ostatnio miewalam bóle brzucha i piersi tak jak by zbliżał mi się okres jednak nie ma po nim śladu. Testu na ciąże nie robiłam bo nie wydaje mi się żeby to było powodem spoźniania mojej miesiaczki gdyż widze po sobie że nie zmienia mi się brzuch a w 4 miesiacu byłby on znacznie większy niż do tej pory. Proszę pomóżcie mi ..

Gość odpowiem......
na początek zrób test żeby wykluczyć ciąże jak wynik będzie negatywny a miesiączka się nadal nie pojawi zalecam wizytę u ginekologa fakt że dużo podróżowałaś może być przyczyną opóźnienia ale aż tyle ?

Gość to tylko guz przysadki
nie przejmuj się, bedzie przezut do pnia mozgu i tylko serce ci stanie.