Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kastarana

PRZETLUMACZYCIE MI NA ANGIELSKI?

Polecane posty

Gość Kastarana

cHODZI O TE ZDANIA,W TLUMACZU GOOGLE TO TAK NEI DO KONCA DOBRZE TLUMACZY,WIEC MOZE KTOS Z wAS,BYLABYM WDZIECZNA Przebrać go w za duże ubrania mojego kolegi(który o tym nie wiedział ;) )i urzyć sznurowadła jako paska,wszystko to aby mógł wejść na imprezę(ubrany na sportowo by sie nie dostał)i tańczyć na deszczu-no problem.:) Mogę mu się zwierzać ze wszystkiego,zawsze mnie wysłucha i doradzi. Nigdy się nie złości,nawet jak w ostatniej minucie odwołuje spotkania(do czego już dawno się przyzwyczaił).

Gość ekspedientka Basia
ale zboczony tekst

Gość Kastarana
A przepraszam,co w tym zboczonego?

Gość hgfhfghfgh
Prosze Nigdy się nie złości,nawet jak w ostatniej minucie odwołuje spotkania (do czego już dawno się przyzwyczaił). Call mi vagina i want your dick My ass is very hot and wait big black dick I like suck dick many black boys in the rain Hello musli i wait for yours call. Im stupid and dum but have wet pussy

Gość ekspedientka Basia
spierdalaj z tym tekstem

Gość murdock
Sluchaj autorko-moge tobie przetlumaczyc jakies zdanie np.Ale nikt nie bedzie pisal za ciebie listow.

Gość murdock
Za laseczke ?

Gość viopen
Przebrać go w za duże ubrania mojego kolegi(który o tym nie wiedział )i urzyć sznurowadła jako paska,wszystko to aby mógł wejść na imprezę (ubrany na sportowo by sie nie dostał)i tańczyć na deszczu-no problem. tłumaczenie: Wear him like a pony, and ride him. He doesn't know it, but i'll tell him. I want him to tie me up, and shag me in the middle of the party. I also want to suck him in the rain.

Gość Kastarana
Boshe! Ludzie! Wasz poziom umyslowy jest na niskim poziomie,nawet bardzo niskim. Mieszkam za granica od dziecinstwa to i pewnie moj polski nei ejst idealny,choc sie staram. Znam wloski i francuski biegle,w miare dobrze neimeicki,ale akurta angielskiego nie. Te teksty potrzebowalam do pewnego typu komiksu dla mojej przyjaciolki,ale dzieki,poradze sobie sama..... JAk widze jaksze idiotyczne tlumaczenia...typu sssanie ku...a itp to zastanawiam sie jak bardzo musi Wam sie nudzic ,ze takei rzeczy piszecie?!

Gość viopen
you are welcome baby:-)

Gość wierzaca, doswiadczajaca
kastarana-to walnij jakis tekst po francusku i hiszpansku to ci uwierze