Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Ale mnie dziewczyna zastrzeliła...

Polecane posty

Wczoraj nagle podchodzi do mnie, leżącego na kanapie i rozpina mój rozporek bez słowa. Wyjmuje mojego fiuta i wsadza główkę do buzi zamykając skromnie oczy. Ja trochę niezadowolony, bo akurat oglądałem w TV swój występ w stacji Bloomberg, więc daję sygnał ręką że ma odejść. Ale ona pracuje ustem, a nagle wyjmuje kutasa i jaja z gęby, podnosi oczy na mnie i pyta: "KOTKU CZY TY MNIE KOCHASZ"? Patrzę w jej oczy (ma piękne oczy) i myślę, czy ona mnie szantażuje?

Dziwny moment wybrała na zapytanie. Zresztą co to za moda, to facet ogłasza, że kocha, a nie jakieś dopytywanie...

Zastanawiam się, co z nią zrobić, wydaje się przywiązana, ale trochę nie pasuje do moich kręgów...

Gość d'Artagnan
ona jest cnotliwa 80-latka

Ci którzy mnie znają bo czasem na tym forum pisuję, oni wiedzą, że obracam się w środowisku lekarzy bankierów prawników ogólnie biorąc ludzi, kulturalnych, i sam należę do takiego,środowiska. Dzięki wychowaniu i wykształceniu. Ona nie. Ale myślałem że coś do niej czuję.

Czarne glamy spotykam się często z zazdrościa, ludzi którym kłuje w oczy to że należę do elity ale, nie mam z tym problemu. Jestem, ponad to.

Tak, dzieciaku :D Ja już z Tobą rozmawiałam tutaj :D Dalej nie przetłumaczyłeś mi na język obcy "podchlapy" i "psiochy" :D

Gość czesc cipki