Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 natka4563

kupic czy nie kupic? sukienka

Polecane posty

Go艣膰 brzydka takie byle co

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja to jaaaaaa
Warto ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natka4563
no troche taniej wyjdzie bo dostane rabat i bedzie za nia z przesylka 240z艂.....jestem ugotowana, ruszyc sie z domu na zakupy nie da a ja nie mam prawie nic na zime i buszuje po necie.... to za ta cene moge brac? dzieki za te opinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajna bierz
sama si臋 teraz nad ni膮 zastanawiam...

Udost臋pnij ten post

Prze艣liczna sukienka!! kup j膮 koniecznie! Fajnie, 偶e poda艂a艣 linka bo sama zaczynam si臋 nad ni膮 zastanawia膰 ;) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natka4563
dziekuje dziewczyny slicznie za opinie, chyba wezme....po sklepach nie pobuszuje a na necie ciezko cos fajnego dorwac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MakeMeHappy
Prze艣wietna, jak najbardziej w moim gu艣cie, zar膮bista. Je艣li masz noworodka w domu, to pewnie jaki艣 brzuszek jeszcze zosta艂, a ta sukienka 艣wietnie to zatuszuje, dla mnie 10/10

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MakeMeHappy
Ja te偶 si臋 nad jej zakupieniem zastanawiam, przez Ciebie b臋d臋 teraz musia艂a wyda膰 kas臋, a nie planowa艂am ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂aDu偶a...
Fajna pod warunkiem ciekawych dodatk贸w podobnie jak Pani na zdjeciu,kaszkiecik...itd

Udost臋pnij ten post

ok nie jest z艂膮 ale cena? ok to esprit wi臋c ich standardowa cena. jednak nigdy nie uwa偶a艂am ich ciuch贸w za wartych tych cen kt贸re 偶膮daj膮. mexx ma podobne ceny a lepsze i bardziej kobiece kroje. tak偶e materia艂owo bardziej mi odpowiada. poszukaj na allegro kupisz fajne kiecki za du偶o ni偶sz膮 cen臋. sama wpad艂am kiedy艣 na sukienk臋 jpb za 100 z艂:) poszukaj nie sadze 偶eby warto by艂o wyda膰 240 z艂 na t膮 sukienk臋. lubi臋 ciuchy dobrej jako艣ci jednak ceny w espricie to przesada za to co oferuj膮 wed艂ug mnie. na allegro znajdziesz mn贸stwo ciuch贸w max mary, mexxa, solara, simpla itd taniej i 艂adniejsze.

Udost臋pnij ten post