Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ucząca się....

AP edukacja a renta rodzinna z ZUSu

Polecane posty

Gość ucząca się....

Witam, dostaję rentę rodziną po ojcu z ZUSu, wcześniej studiowałam dziennie i dostawałam tą rentę, teraz zastanawiam się między studiami zaocznymi a AP Edukacja, ale nie wiem, czy ZUS honoruje zaswiadczenia z AP edukacja i czy nadal będę mała wypłacaną rente ucząc sie w AP edukacja? Czy ktoś ma rente rodzinną ucząc sie w AP edukacja (lub innej tego typu szkole)? Proszę o odpowiedź! I co z normalnymi studiami zaocznymi? Czy wtedy dostane rente? Bo nie wiem, czy iść do AP na rok a potem jeszcze dwa lata zaocznych czy od razu na zaoczne. Pozdrawiam

Gość Ja uczyłam się w takiej
szkole i dostawałam normalnie rentę.

Gość ucząca się....
Dziękuje za odpowiedz :)

Gość ucząca się....
Czy studentki mogą pracować w agencji towarzyskiej ?

Gość ucząca się....
Marny podszyw :D

Gość ucząca się....
kocham męskie pały

Gość ucząca się....
ktoś jeszcze ma genialne wiadomosci na mój temat? na życzenie debili, mogę przeredagować temat i tresc wiadomości, na takie na poziomie owych debili :) Pozdrawiam normalnych :) ahhh...

Gość ucząca się....
kocham męskie pały bo mnie wyruchały

Gość boze ludzie po studiach
a zadaja takie glupie pytania ;/ Wstyd;/

Gość ucząca się....
To nie są głupie pytania, tylko chęć upewnienia się. Kiedyś byłam w ZUSie i pytałam się o to, to byłam odsyłana od jednego pracownika do drugiego, aż w końcu jedna z pań stwierdziła "Tak, dostanie Pani rentę" tylko jakoś przekonania w głosie nie wyczułam u niej. To jak pracownicy ZUSu nie widzą, to czemu ja nie mogę mieć wątpliwości? A ostrożności nigdy za wiele, szczególnie z ZUSem itp. Poza tym, nie prosiłam o ocenę zadanego przeze mnie pytania, czy jest głupie, czy nie, czy ma sens , czy nie, tylko prosiłam o odpowiedź. Ale znajdą się i tacy, co to wszystkie rozumy pozjadali, i tylko tym są w stanie się chwalić nie udzielając jednocześnie odpowiedzi. Więc Ty, co to wszystkie rozumy pozjadałeś, naucz się jeszcze czytać odpowiednio.