Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i ja, i jaa!

zdjęcie w CV, pomóżcie!

Polecane posty

proszę o rady jak mam zrobić tak, aby zdjęcie było OBOK danych osobowych , a nie na dole. Wstawiam ale jakoś mi wypycha tekst, nie wiem jak mam to zrobić. Mam photoshopa i jakies inne programy. Ale mówcie co wiecie, plissss!!!!!!!!!!! ma wyglądać fak dane imie, nazw djecie od gory adres i tutaj jhhjhh tel i tutaj hifgug hkhlhikhjk i tu sie konczy jak mam to zrobić, pomocy!!

proszę o rady jak mam zrobić tak, aby zdjęcie było OBOK danych osobowych , a nie na dole. Wstawiam ale jakoś mi wypycha tekst, nie wiem jak mam to zrobić. Mam photoshopa i jakies inne programy. Ale mówcie co wiecie, plissss!!!!!!!!!!! ma wyglądać fak dane imie, nazw.................................. zdjecie od gory adres............................................... i tutaj zdjecie tel ...................................................i tutaj zdjecie hkhlhikhjk ........................................ i tu sie konczy jak mam to zrobić, pomocy!!

skąd taka teoria????????????????????????? mi powiedziano że TRZEBA!! bez tego nie chcą nawet gadać gdzie więc prawda?

Gość 745699821
jak wstawisz zdj to klikasz w niego dwa razy i pojawiaja ci sie opcje.. w opcjach ustawisz "ramka" i wtedy chyba mozesz przeniesc zdj gdzie chcesz...

OJJJEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktosiu od cyferek, to działa!!!!!!!!!!! udało mi się z całego serca dziękuję jestem bardzo wdzięczna, pozdrawiam i życzę miłego dnia dzięki dzięki:)