Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisuarka

Świadkowie jehowy

Polecane posty

Gość zapewne nigdy w reku nie
co ty opowiadasz za bzdury . rozmaweiałam na ten temat ze sj i wyjasnili mi temat dinozaurów ech nie klep głupot cos usłyszałes tylko jakos zle dokleiles

Gość koka-prawda

Gość zapewne-bzdury to ty
klepiesz,albo jesteś śj i probujesz im dupę chronić,jak nie jesteś poucz sie trochę dziecko więcej zanim zaczniesz bzdurzyć!

fiu fiu co za oburzenie , co z reakcja ! cos chcesz napisac nie potrafisz sobie z tym poradzic .żal.

Gość zapewne to swiadekj
po sposobie gadki to widać na kilometr!dyskusja skończona-bo z nimi nie ma dyskusji-ONI ZAWSZE MAJA RACJę!hahaha

brak argumentów i synek zbladł wiec cos trzeba komus zarzucic ... fle wstydz sie dziecko...

Gość albo psem drania
pisuarka ! a ja również sobie nie życzę corocznych głupowatych wizyt ,zakłamanego klechy ,łażącego jak menel po kolędzie!wciąż łajza puka mi do drzwi,muszę prąd chyba do klamki podłączyć na wizytę tego nawiedzonego "duszpasterza"

Gość zapewne to TY masz
problem,uważasz ,że mnie to przeraża? raczej śmieszy i nie mam ochoty dlużej gadać szkoda mi czasu-ktoś wyżej stwierdził dlaczego,wierz sobie w co chcesz-cóż to tylko wiara!ja sie cieszę,bo ja mam pewność,a dyskusja zaczyna być jałowa

albo psem drania ---------> hehe dobre

Gość pisuarka
albo psem drania-> u mnie ksiądz ma zaznaczone w swoich "aktach", że nie przyjmuje go po kolędzie i mnie nie nachodzi:) per vaginam ad astra-> :) gdybym tylko miała kutasa na pewno bym zaproponowała!:D może to by pomogło hehe

Gość religia to narzędzie panowania
nad masami-obojętnie śj ,katolicyzm,protestantyzm itp,ludzie potrzebują bata nad sobą,bo sami wierzyć w Boga bez tego bata nie potrafią,każda religia jest w pewien sposób komiczna-zawiera elementy ludzkie a guru każą wierzyć,że to elementy boskie-tragizm uzależnionych

Gość idź odrób lekcje
ksiądz u nas chodził tylko tam gdzie były uchylone drzwi, nigdy nie pukali po domach, ale teraz mieszkam w Poznaniu i ktoś zapukał do drzwi otwieram z tu ministranci czy chce koledę, odmówiłam a i tak co roku przychodzą a swiadkowie jehowi są dziwni serio, nie da sie z nimi dogadać, natomiast mile wspominam rozmowy z zielonoswiatkowcami, ewangelikami itp takie na luzie bez wciskania komuś na siłe swoich przekonań jak nastepnym razem do Ciebie przyja to powiedz ze jestes satanistka ;)

Gość aaaa aaa
Mogliby te ŚJ przy okazji wałesania sie oi domach , wziąć za sprzedaż bezposrednią , lub jakis telemarketing , przynajmniej moze by był jakis pozytek ...