Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaMissska

MJoj facet to nimfoman!!!!!

Polecane posty

Gość MalaMissska

Ja mam 25lat,moj facet 29. Jetsesmy razem 2lata, mieszkamy tez razem. Ja skonczylam studia, pracuje i zastanawiam sie nad doktoratem, on rowniez po studiach pracuje w swoim zawodzie. Zawsze lubilam seks, nawet bardzo, kochalismy sie co noc po kilka razy. A teraz mnie juz meczy to. Dochodzi do tego ze gdy on wraca z pracy juz w drzwiach rozpina rozporek i mnie bierze od razu niezaleznie co robie, najlepiej od tylu. Meczy mnie to, jie wiem jak odmowic.

Gość chyba erotoman

Gość przeciez to prowo
widac ze jakis kaszalot sie nudzi i nikt jej nawet kijem nie chce tknac :D

Gość NimfaBed
To dokładnie jak mój, tyle że mi się to nie nudzi i wcale mnie nie męczy :P

Gość kranowka27
a ja cie rozumiem bo moj tez tak mial mogl zawsze i wszedzie, ja tez lubie duzo - ale kurde nie codziennie mam ochote na sex po klika razy dziennie, a on mial zawsze i non stop dochodzilo do tego ze zaczynalismy sie klocic z tego powodu, bo on nie rozumial ze nie chce mi sie 3 raz z nim kochac, i widocznie juz go nie kocham, albo go zdradzam..... noz kurde pierwszy dzien okresu leze obolala ten sie dobiera mam grype i goraczke ledwo zipie a ten sie dobiera albo ja sobie spie w najlepsze a tu czuje ze cos sie wciska.... ja sobie z tym nie umialam poradzic niestety :(

Gość ertyui
ja mam odwrotny problem.mojego faceta musze prosic,namawiac,a on i tak sie bolem glowy,plecow i czegos tam jeszcze wykreca. postanowilam go nie pytac,ze moez sam zachce i ...2 miesiace nic powinna s sie swoim dzielic z bardziej potrzebującymi ;P

Gość gość
jak potrzebujesz - jestem do dyspozycji.. ;)