Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comamdodiabłazrobićztym

Dziewczyny, pomóżcie proszę!

Polecane posty

Całe życie chodziłam w spodniach, t-shirtach i glanach. Nie mam w domu żadnych eleganckich ubrań. Niedawno otrzymałam zaproszenie na wesele i zależy mi na tym, żeby wyglądać ładnie, tym bardziej, że poznam tam wiele osób z rodziny męża, którzy mnie jeszcze nigdy nie widzieli. Co kupić? Jak się ubrać? Czy to musi być sukienka? A jak tak, to do niej rajstopy, czy co? Przecież zimno jest :( Ratujcie! Niestety moja figura pozostawia trochę do życzenia, więc dobrze by było, gdybyście pomogły mi dobrać coś, w czym będę wyglądała korzystnie. Jestem niewysoka, mam szerokie, pulchne ramiona i bardzo wydatny brzuch. Za to mam bardzo ładny biust i śmiało mogę odsłaniać nogi. Wiem, długie, i wiem, nie ten dział, ale we właściwym mało kto się udziela. Doradzicie?

Gość bzdfgbaz
masz meza i dopeiro bedziwesz poznawac jego rodzine..?

Gość ucząca się....
pod sukienkę nie ubieraj majtek

Czy pod sukienkę mam wygolić cipkę ?

Czy mam wszystkim pokazać moją cipkę ?

Jesteśmy krótko po ślubie :) Najbliższą rodzinę oczywiście poznałam, tzn. rodziców i rodzeństwo, ale na weselu będą wujkowie, ciocie, kuzynki... :O Podszywaczowi dziękuję za podbijanie tematu :*

Gość do: comamdodiabłazrobićztym
Pokaż teraz swoje nogi.

Gość do: comamdodiabłazrobićztym
Czy wiesz ze chlopcy sa zbudowani inaczej niż dziewczyny ?

Gość sugerowałabym spodnie w kant
ja też tak na wesele szłam bo nie toleruję spódnic ani sukienek. jeśli masz problemową figurę, to dobre są takie z wysokim stanem, bo one ładnie podkreślają figurę, chociaż to zależy jaką ją masz

Właśnie obawiam się, że te z wysokim stanem dodatkowo uwypuklą mój brzuch :O

przyjde goła

Gość PYTANIE DO comam...
Czy masz ładne stopy ?

Najlepiej trzymac sie tego co doradzają specjaliści w tych programach typu jak sie nie ubierać. Na twoim miejscu zainwestowałabym przede wszystkim w bielizne korygującą, co rozwiąże problem brzucha i porządny stanik, który uniesie piersi w ten sposób zyskasz napewno ładne wcięcie w talli. Kup sukienkę w swoim rozmiarze (nie za małą broń boże, bno to wcale cię nie wyszczupli), podkreśl szerokim paskiem to wcięcie w talii. Nie kupuj sukienki na ramiączkach ani odkrywającej, żeby nie pokazywac pulchnych ramion. Najlepsza byłaby chyba taka z krótkim rozcinanym rękawiek po boku bo to optycznie dzieli ramiona a więc i zmiejsza. Kolor dobierz do cery, żeby np. nie powodował, że będziesz wyglądac chorobliwie blado. Ważne są też buty, pewnie nie jesteś przyzwyczajona do obcasów, więc wybierz takie z platformą , nawet dośc dużą, wtedy nawet bardzo wysoki obcas to nie problem a wysoki obcas to niezawodny sposób żeby wyglądac szykownie i seksownie zarazem :D Wsłosy chyba lepiej upiąć do góry, odsłonić szyję bo to dodaje lekkości i do tego długie kolczyki, ale nie koła czy jakieś kwiatki, ale proste, łancuszkowe. Oto moja propozycja ;)

Gość ja też miałam brzuch a nie wyg
lądało to źle, tylko że duży on nie był nie wiem, musisz zadecydować sama

Skoro masz wydatny brzuch, to proponuje zwiewną sukienkę przed kolano z odcięciem pod biustem, luźno opadającą.

mała czarna - dziękuję, Twoja propozycja brzmi świetnie :) madleineee - wiele razy czytałam, że powinnam nosić rzeczy odcinane pod biustem, ale nie wiem czemu taki fason powoduje, że wyglądam jak ciężarna :O

Cieszę się, że ci się podoba :) Wydaje mi się, że pasek w talii to lepsze rozwiązanie niż krój odcinany pob biustem. Będzie on jakby wpsarciem dodatkowym dla bielizny korygującej a poza tym ja np. jestem szczuplutka i ubieram ciuchy odcinane pod biustem, zeby sobie dodać trochę objętości, zdaje mi się, że one raczej optycznie nie wyszczuplają. I brzuch mam płaski a wyglądam w nich tez na taka właśnie zaokrągloną jak we wczesnej ciąży.

wg mnie na zakamuflowanie brzucha dobre sa pofadowane materialy, nie obiscle i gladnie bo wtedy brzych widac. najlepiej pas w tali pofadowany. kazda krawcowa ci taki zrobi z kawalka materialy satyny elastycznej np do sukienki za male pieniadze

Na swoim ślubie byłam oczywiście w sukni, z gorsetem, i całkiem dobrze wyglądałam, ale już nigdy w życiu nie zamierzam się tak katować :D