Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freecat

pierwszy dzień reszty mojego życia... jak go spedzić?

Polecane posty

duża zmiana, duży ból ale i wolność odzyskana po długim czasie, taka wewnętrzna psychiczna wolność i możliwość koncentracji na sobie... Jak byście spędzili taki dzień??

pierwszy dzień reszty mojego życia "Nie będę ze strachu krzyczał Z radości skakał, ani ze szczęścia płakał Tylko zawzięcie tachał Na szczyt swój głaz zanim skończy się czas Zanim mój czas przeminie I słuch o mnie zaginie..."

Gość wierzaca, doswiadczajaca
zrobilabymsobie impreze swieczki muza alkoholi bawilabymsie,apotempodzwonila po znajomych pogadacnp:)

"Kiedy dowiedziałem się, że Jeszcze mam parę szczytów do zdobycia Nie myślałem o tym kiedy będzie ostatni dzień mojego życia Kiedy usłyszałem, że Szczęście daje uśmiech na twarzy Kiedy dowiedziałem się, że Człowiek potrafi marzyć..." :D

Gość moskala
zrób to na co zawsze miałaś ochotę ale się bałaś :)

Gość udalo CI sie rozwiesc?

łał trochę Ci zazdroszczę tej wolności i mozliwości koncentracji na sobie ja od zawsze marzę ,że kiedyś wyjadę gdzieś sama ,do jednoosobowego pokoju ,najlepiej w górach i prześpię dwa dni ale ja to zawsze dziwna byłam może spotkaj się z kimś kogo lubisz albo zamów w knajpce ulubione danie

nie, nie udało mi się rozwieść:D ktoś zabił uczucie które było toksyczne, które mnie niszczyło... zabił w momencie gdy zmienia się całe moje życie... dosyć drastycznie:) Nie wiem ile miesięcy mi zostało tej reszty życia, więc chcę ją przeżyć tak jak chcę, nie zważając na to co powiedzą ludzie:) spędziłam miły dzień, robiłam to co lubię, teraz siedzę z butelką wina, z głośników sączy się muza, na laptopie dobra książka, papieros, chyba tego potrzebowałam:)

Gość fruziamruzia
Życzę Ci, abyś od jutra czuła sie tak samo dobrze jak w tej chwili.

Gość fruziamruzia
Freecat- walczysz z jakąś wstrętną chorobą ciała? :(

fruziamtuzia - walcze i moze wygram, a może nie:) ale chorobę duszy wyleczyłam i chcę żyć naprawdę:) to chyba ważne?:)

Gość fruziamruzia
freecat- naprawde, trzymam za Ciebie kciuki. 🌻 ❤️ wszystkiego dobrego, sily, szczescia, wiary, nadziei, cudu jak trzeba bedzie.

Gość mały odkrywca
pozytywne nastawienie to podstawa. "jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie" zobaczysz;)