Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emulsja13

Chude, czy z krągłościami?

Polecane posty

Gość emulsja13

Jakie dziewczyny się wam bardziej podobają? Bardzo chude, czy kiedy mają jakieś kształty krąglejsze? Co się liczy bardziej... figura, czy twarz?

Gość emulsja13
Czy jeśli mielibyście wybrać między ładną, szczupłą i fajną, ale dosyć pustą, a inteligentną, fajną, ładną, ale trochę mniej szczupłą, jaką byście wybrali?

Gość janesays
ale masz kompleksy

Gość Amicorum
A prawda jest taka że jeden lubi ogórki a inny ogrodnika córki, tak to mój wujek podsumował. A jeśli chesz wiedzieć jakie oczekiwania ma "twój wymarzony" popatrz na jego matkę. Jeśli jest mimo wieku szczupła masz gwarantowane że będzie bardzo restrykcyjnie patrzył na sylwetke, jeśli zaś jest trochę krąglejsza bardzo restrykcyjny nie będzie. Jeśli jednak wyglądasz jak wokalistka "Gossip" to raczej trudno Ci będzie wogóle w męskie standardy wpasować

Gość chuda zdecydowanie

Gość skoro my faceci
ćwiczymy dla was dziewczyny i dbamy o sylwetkę, to przeciez nie robimy tego dla krągłych babek :) dajcie cos w zamian

Gość skoro my faceci
najladniejsze dziewczyny sa do 170 cm, a z waga to nie wiem jak juz powinno byc, ale podtrzymuje, ze chuda

Gość skoro my faceci
w sumie 170, to juz zazwyczaj nieciekawe z twarzy, tak 90%

Gość po prostu miłość
Z tego co zauważyłam to wolą szczupłe :) ale nie takie wieszaki chude tylko po prostu szczupłe :P

Gość skoro my faceci
wiadomo, a wieszakom mozna jeszcze wybaczyc, kraglutkim juz niee

acha, to zalezy jaki facet. Młodzi wolą szczupłe lub chude by się pokazać. Starsi raczej wolą ciało, bo jest za co złapać no i ewolucyjnie jest to uzasadnione. Ja jestem z tych starszych, więc moi znajomi raczej wolą dziewczyny z ciałem.

Gość skoro my faceci
ja nie mam na celu pokazywac sie nikomu i tym bardziej chwalic. po prostu takie wole :)

Gość 8uiohv
chude,zdecydowanie chude.krągła pourodzeniu dziecka nie bedzie sie nadawaćć do ludzi.szczupłe ,wyskokie łanie:) niskopodwoziówki z dupą na kolanach nas nie interesują bo takich jest najwiecej

Gość paczke pakuje sie normalnie
Czy jeśli mielibyście wybrać między ładną, szczupłą i fajną, ale dosyć pustą, a inteligentną, fajną, ładną, ale trochę mniej szczupłą, jaką byście wybrali? - czyli do wyboru gruba albo gruba :D ? to zadna bo wole szczuple lub normalne.

Gość skoro my faceci
no, ostatnio masa takich.

Gość paczke pakuje sie normalnie
moj blad przeczytalem puszysta zamiast pusta :D

Gość skoro my facecie
zalezy o ile mniej szczupla

Gość skoro my faceci
idz na basen, bedziesz szczupla i madra

Gość Amicor.... to nie do końca
prawda,mój nie znosi grubych,a ma matke grubą,a koleżanki facet chudych a ma matke przeraźliwie chudą,sa chyba inne czynniki bardziej ukryte

Gość emulsja13
haha, kurcze. ja nie jestem gruba. jestem szczupła właśnie, tylko chciałam wam ukazać tą przepaść między mną a nią. ja przy 168cm ważę 61kg, a ona przy 165 waży z 50kg może. a możę nawet nie. po prostu czy wolicie takie chude, czy jednak bardziej szczupłe?:)

Gość skoro my faceci
165 cm i 50 to akurat. ja waze 165.... sportowcem jestem, ale to niczego nie zmienia, to za duzo dla dziewczyny ;o

Gość emulsja13
ale ona jest po prostu chyda. ma szczuplutkie nogi, nie ma tylka, boczków. a ja po prostu mam coś tam tu i ówdzie, nie wylewa się przecież:D i ćwiczę, mam mięśnie. jestem taka chyba dosyć akuratna, ale mimo wszystko jest wiele dziewczyn chudszych i się zastanawiam.

Gość skoro my faceci
chyba musialbym zdjecie zobaczyc. jak dla mnie, to nie moze byc zadnych "tu i ówdzie". :)

Gość sorry ale moim zdaniem
165 i 61 kg wagi to troche za duzo tej wagi, ja mam 174 i 61 i mam tu i owdzie za duze boczki choc ogolem figurę ladna ale skoro Ty jestes nizsza to raczej nalezysz do tych okraglych

Gość Anastazjaaaaa
Ty masz to to to i to, a ona nie ma tego tego tego i tego. Dlaczego chcesz tu wszystkim udowodnić jaka jesteś zaj******. Jakby tak było to byś nie miała takich problemów ot co;p

Gość emulsja13
168 cm mam. tak, nie jestem najszczuplejsza, stąd też założyłam temat. ale nie jestem też gruba. noszę rozmiar 38 i S, czasem M. ale nieważne. w każdym razie wynika z tego, że wolicie chude jednak.