Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna3010

Co zrobić żeby moje dziecko polubiło wózek???

Polecane posty

Mała ma 4 miesiące i nie cierpi spacerów w wózku. Jest tak od początku... Drze się i histeryzuje że aż mi wstyd. Muszę chodzić na zakupy 3mając ją na rękach...

Gość ZakIopotana
musisz mu przetracić obie nóżki to nie będzie miało innego wyjścia :D🖐️

Gość xxxxxxyyy
Tez tak mialam i ... nadal mam , mloda ma juz 17 mies. 10,5 kilo i w wozku ni chuchu nie chce siedziec. Nie drze sie tylko sobie wychodzi i oczywiscie ona lepiej wie, gdzie mamy isc wiec tacham ja na rekach a wozek przed soba pcham i nie wiem co zrobic i juz mam serdecznie dosc, bo jakiekolwiek dalsze wyjscia z nia to jest potworna meczarnia. Jesli ktos ma jakis patent to prosze o podzielenie sie. A tobie autorko moge tylko poradzic, zebys moze sprobowala przetrzymac te wrzaski , teraz dziecko male wiec sie moze przyzwyczai w koncu - tak pisze, choc wiem , z ta rada gie warta sama tez taka madra bylam i nosilam, bo mi jej szkoda bylo jak tak plakala;(

Gość kolumna dorycka
moze masz kiepski wozek? moze zle zamortyzowany i dziecko trzesie na najmniejszym wyboju albo ma nierowno pod pleckami rozlozone albo nic nie widzi a juz chcialoby powygladac na swiat ????????????

Gość no dobra=
ja myślę, że to nie jest wina wózka. moje dziecko uwielbiało jeździć wózkiem, nigdy nie płakało dlatego, że było w wózku. nie miałam z nim żadnych problemów. podczas zakupów tylko 2 razy niosłam dziecko na rękach a ma już 13 mies. za to mojej siostry córka tez cały czas płakała w wózku więc też myślałyśmy, że to wina właśnie wózka. oddałam jej wózek synka i to nic nie pomogło, dalej to samo, żadnej różnicy. więc nie sądzę, że to wina wózka, niektóre dzieci po prostu może tego nie lubią...

Gość no dobra=
w wózku *

Ja swoją córkę woziłam w gondoli i też nie bardzo jej się podobało, jak miała 4 miesiące a było lato przeniosłam ją do spacerówki oczywiście na leżąco i problem z głowy. Więcej widziała i była zadowolona.