Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witenight

czy to może być normalne...

Polecane posty

Gość witenight

Czy ktoś z Was jest biseksulany i ma z tym problem...? Jestem tego świadoma od dzieciństwa. Od 11 lat jestem związana z tym samym facetem ale nigdy przez te wszystkie lata nie zdołałam zdusić mysli i kobiecie. Męczy mnie to...

Gość twoj mazz
straszne no koorva idz dziffffko jebnij baranka o sciane tylko nabierz dobrego rozpedu

Gość witenight
Po poziomie wypowiedzi kolegi też nasówa mi się okreśnik... co cóż.

Gość witenight
Pytanie jest za dane na powaznie... chodzi o to że ja w końcu chcę przestać w ten sposób myśleć. Czy to w ogóle możliwe. Wobec meża jestem w porządku, miałam wiele okazji z których nie skorzystałam. Czuję się z tym źle, może ja po prostu taki kontakt z kobietą idealizuję? Może kiedyś trzeba było spróbować żeby pozbyć się iluzji?

Gość witenight
Gdybym ja była homo, to przynajmniej byłby jakiś kierunek... Dlatego pytam osoby biseksualne ponieważ myślę że dla hetero i homo trudno wykazać się empatią w tej kwestii

Gość ja jestem biseksualnaaaa
ale nie rozumiem, jak mogę Ci pomóc?

Gość witenight
jesteś obecnie z kobieta czy mężczyzną?

Mam męża.

Gość witenight
i jak sobie radzisz z tego typu myślami? Jesteś pewna że jesteś biseksualna? Bo wiesz... tereaz młode dziewczynki biora to za rodzaj mody... Mnie czasami nachodzą mysli że nie spróbowałam (jak wyżej jestem w długotrwałym związku). Jak zasypiam to zawsze myślę o kobiecie, a jak mi przemknie przez myśl podczas seksu to już porażka... Wkurza mnie to... wolałabym już pójść w jakąś konkretną stronę

Jestem pewna, przed mężem byłam i z kobietami, i z mężczyznami - to były i związki, i przygody na jedną noc. Wyszalałam się, upewniłam, zrealizowałam fantazje. Na męża zdecydowałam się, bo jest dobrym człowiekiem, gdybym spotkała tak wspaniałą kobietę, to bym była z nią :) No i teraz nie ma już mowy o seksie z nikim innym, mąż by nie zaakceptował zdrady, a ja nie chcę go krzywdzić.

Gość witenight
I własnie dlatego mnie te mysli wkurzają, bo uważam że również dokonałam dobrego wyboru. Tym bardzej na żadnym etapie moejego życia nigdy nie chiaciałam nikogo skrzywdzić. Tylko być może mój błąd polegał na tym że ja nie miałam kiedy się wyszaleć - szybko weszłam w powazny zwiazek który potraktowałam odpowiedzialnie. Nie mniej świadomosć tego ze nie ejstem hetero pozostała i są chwile kiedy mi to naprawdę dokucza... Boshe... po co na świecie się ,,takie'' ludzie rodzą ;-/ Dzięki za wypowiedż.