Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoro my faceci

Dziewczyny z przedziału 155-170 cm...

Polecane posty

Gość skoro my faceci

chłopaków o jakim wzroście preferujecie?

Gość wnioskuje....
moj ma 180 ja 158

Gość religijna lub nie
najlepszy to 245 wzrostu i chuj 93 cm

Gość jak nawyzszy

Gość 180 najlepiej
po co mi drabina jakas

Gość 180 najlepiej
wysocy +185 sie garbia i maja problemu z kregoslupem pozniej, pomyslcie troche

180 najlepiej---> każdy o tym wie, ale ludzi nie kocha się za to że są niewadliwi w przyszlości:-O

Gość skoro my faceci
A jesli chodzi obiektywnie o dopasowanie, to dziewczyna 165 pasuje do chlopaka 180? chodzi mi o sprawy wizualne.. czy musi miec duzo wyzszego?

Gość 180 najlepiej
czyli wzrost wazniejszy, zeby wygladal?

Gość czyli kurduple są z góry
skazani na przegranie życia? mam racje?:o

Gość skoro my faceci
nie wszystkie wymagaja koszykarzy, spoko. duzo widzialem chlopakow po 170 z super dziewczynami

Gość sportowieccc piłkarzzz
Do dziewczyn lubiących wysokich : lepiej się zastanówcie bo te drągi po 190 nie dość że ruszają się ślamazarnie, w łózku zero gibkości to na starość te mutanty pół życia w szpitalach spędzają. Fiziologia człowieka mówi że dla faceta najlepszy jest wzrost ok. 170. Ci faceci są bardzo energiczni ,zwinni i długowieczni i zdrowi. Może lepiej jest gdy facet ma parę cm więcej ze wzgledu na modę na wszystko co duże ale to tylko dlatego powiedzmy że 175 to ideał ;) Ja jestem piłkarzem , mam 183 cm i niestety trudno przebić mi się do składu bo ci mniejsi po 170-175 mają lepszą technikę , drybbling itd. No cóż ... powinienem może zmienić dyscyplinę :D

Gość 898989
ja bym wolala takiego z 165-175 a jak na zlosc sami wysocy mi sie trafiaja :)

Gość skoro my faceci
piłkarz dobrze pisze :) mam takich kumpli i chodza jak dinozaury :D tym +185 trudno o zbudowanie miesni tez. a dziewczyny to by najlepiej chcialy 190 i pakera.. haha, a same malo w zamian daja

Gość skoro my faceci
piłkarz, zmień piłkę na pływanie :D

Gość sfds
"każdy o tym wie, ale ludzi nie kocha się za to że są niewadliwi w przyszlości" powiedz, ze to zart :o

Gość skoro my faceci
898989, ile masz wzrostu?

" Do dziewczyn lubiących wysokich : lepiej się zastanówcie bo te drągi po 190 nie dość że ruszają się ślamazarnie, w łózku zero gibkości to na starość te mutanty pół życia w szpitalach spędzają. " Nie narzekam ani na gibkość mojego męża ani na jego zdrowie. Jest dobrze zbudowany, dużo ćwiczy. To, że Ty jesteś ślamazarny nie znaczy, że kazdy wysoki facet taki jest. Współczuję Ci po prostu.

Gość choco loko
a mi trafiają się mniejsi albo chudsi... :( mam 174

Gość 898989
mam cale 154cm:)

Gość skoro my faceci
chyba zakompleksione dziewczyny chca zmienic wyobrazenie o tych chlopakach. nie ma opcji, zeby tak bylo. moze Ty myslisz, ze jest zwinny, bo nie widzialas konkretnie gibkiego chlopaka. kazdy trener Ci to powie. 170-180 uniwersalny. na komandosów biora ze 165-180, o 1 cm przekroczy i nie przechodzi badan!

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
Mam 168 cm wzrostu i to najfajniejszy wzrost dla kobiety. Lubię wysokie szpile i wysokich chłopaków. Najlepsza różnica wzrostu? To 15 cm. Zatem idealny wzrost dla mojego faceta to 183 cm. Głupio wyglądają pary: - gdy kobieta jest bardzo niska, a facet bardzo wysoki. - gdy kobieta jest wyższa od faceta.

Gość sportowieccc piłkarzzz
chantalka : Tym bardziej nie powinno kochać się kogoś za wygląd skoro to genetyka i nic więcej :D A ktoś napisał że wysokim trudno o budowanie sylwetki. To fakt. Serce jest dużo mocniej przeciążone, a słabsze krążenie krwi to także skłonności do nabierania masy. W przypadku faceta nie ćwiczącego równa się to z łapaniem brzucha i impotencją po 40-stce :D To naprawdę nie jest tak , że wysocy mają lepiej. Jeszcze niedawno wiele ludzi mówiło że jak jest co jeść to jest dobrze a efekt jest taki że człowiek prędzej krzywdę sobie zrobi z przejedzenia niż z niedojedzenia bo organizm ma coś takiego jak adaptacja. Najciekawsze jest to że nasze żołądki są 3 razy bardziej rozciągnięte niż powinny. Oczywiście z jedzenia niewartościowych produktów któe zawierają puste kalorie ;) Ale to już chyba niepotrzebnie na ten temat. Dla faceta 170-175 a dla kobiety 158-162. To jest ideał wg fizjologii.

Gość skoro my faceci
dokladnie, 15 cm roznicy musi byc... moim zdaniem najlepiej wygladaja pary, gdzie dziewczyna 155-165, a chlopak 170-180. wysokich par jest mniej i smiesznie wygladaja przechodzac kolo ludzi, jak zyrafy :)

sportowiec czy ja gdzies napisałam że kocham kogoś za wygląd? Weź tu se nie dopowiadaj niczego dla potrzeb własnych:-O

Ja uwazam, ze najlepsza roznica wzrostu, to 20-25 cm. Nawet, gdy dziewczyna zaklada wysokie szpilki 10, 12cm, i tak jest na nich odpowiednio nizsza od faceta, i jakos to wyglada. Powyzej 25cm to roznie to wyglada, szczegilnie, gdy dziewczyna chodzi na plaskiej podeszwie; z kolei roznica 5, 10cm to troche za malo. Nie mozna sobie pozwolic na zbyt wysoki obcas, ani tapir wlosow ;)

Gość o ja nie moge
po prostu dziewczyny wola w mlodym wieku poakzac sie z chlopakiem 190 i pochwalic, ale pozniej placza, bo mu brzuch urosl, albo sie garbi :) daniel crieg z bonda ma 180, idealnie, wyzszy by wygladaj jak jakis xmen :D