Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoro my faceci

Dziewczyny z przedziału 155-170 cm...

Polecane posty

Dla mnie to glupioty co niektorzy pisza bo nawet w show bizniesie sa pray gdzie kobieta nie jest nawet podobnego wzrostu co facet a wyzsza i sa sczesliwi na maxa i maja to w doppie:) Chciaz by Tom Cruise i Katie Holmes albo u nas Liroy i jego zona. Facet musi byc przedewszystkim pewny siebie i miec to cos :)

Gość skoro my faceci
Justyna_87, bo piłkarz poruszył temat robienia kariery przy wysokim wzroście, a ja jestem niziutki wg tutjeszych pań (180 cm) i napisałem, że tak też można karierę zrobić. Tom Cruise - 170 cm, a niejednej się podoba :)

Gość jhvhgfchfjknmjk
skoro my faceci.......................kurcze tepa strzała z ciebie jest i Ty wiesz chyba dobrze o tym buahahahahaah. Ja lóbiem bo myslem ze taki mniensniak ma duszo w spotnniach:D i jest pnienknie wyrzesbiony jak ta lalunia;D

Gość wal śmiało...
Mój mąż jest bardzo wysoki,ale nie zostawię go, bo na starość będzie miał problemy z kręgosłupem. Kocham go nad życie i jest mi z nim dobrze,ale gdyby był niższy,to by było wygodniej;)

Gość liliana z rana
ja mam 167cm, a mój chłopak 188:)

Gość skoro my faceci
jhvhgfchfjknmjk, ja nadal nie rozumiem, co ty piszesz...

Gość sportowieccc piłkarzzzz
chantalka : Wiesz że nerwy to oznaka zdenerwowania lub braku argumentów ? ;) Spokojnie , nie znamy się , piszemy sobie tylko na forum a za godzinę nie będziemy o tym pamiętali :D Prawda jest taka że kierowanie się sercem , bycie romantykiem to było dobre kiedyś kiedyś :D Teraz lepiej kierować się rozumem. MIłość jest ważna i to bardzo ale nie jestem przekonany czy gdyby Twój facet za 10 lat zachorował na nieuleczalną chorobę to czy byłabyś taka pierwsza do pomocy i taka wzorcowa opiekunka :D Jak nie ma zdrowia to wszystko traci sens i nie ma co gdybać. Moja ciocia dyrektorka banku , super kasa , dzieci dobry start , stać ją na wszystko. Ma 50 lat , serce jak u 70-tki , ciśnienie takie że ledwo chodzi itd. Sama mi mówi że wszystko by dała żeby mieć takie życie jak sprzątaczki za 1000 zł ! A to ją głowa boli a to nogi jak wejdzie po schodach a to to a to tamto. Mąż , uwaga : Hydraulik rzucił ją 8 lat temu bo miał dość latania z nią po szpitalach !!! Facet ma 57 lat i na rowerze zasuwa jak kolarze i wiecznie zadowolony , radosny. Nie jestem starszym człowkeiem który pieprzy farmazony o zdrowiu , mam raptem 23 lata ale jeżeli myslisz że serce bardziej liczy się od rozumu to możesz się zawieźć. Popatrz na starszych ludzi : jakoś tego serca u nich nie widać. Dlaczego ? Bo mają doświadczenie życiowe i wiedzą co lepsze. Skoro wiekszość wybiera rozum to coś w tym chyba jest ;)

Gość Asiulllala
liliana, Twój chłopak jest umięśniony? Może Cię znam :D

Gość jhvhgfchfjknmjk
skoro my faceci...........................to ty siem naumiej czytac i fruc do potstafufki:D

wg mnie najlepsza różnica to 10 do 15 cm, choc ja spotykałam się z chlopakiem który był wyższy ode mnie o 30 cm i to jednak za dużo, z innym który był wyższy o 17 cm i nadal jak dla mnie to było ciut za dużo bo nie nosze bardzo wysokich obcasów, a obecnie jestem z chłopakiem wyższym ode mnie o 3 cm czyli wogle z ubieraniem obcasów ciężko ale go kocham i jesteśmy pare lat razem i wzrost nie ma znaczenia, własciwie po jakimś czasie można się przyzwyczaic pewnie do każdej różnicy wzrostu i tyle, a ja mam 164 cm wzrostu:)

Gość skoro my faceci
jak dziewczyna nosi buty na obcasach, to woli dużo wyższego. :)

sportowiec jakie nerwy? Nie pochlebiaj sobie. Rozumiem przecież Twoje poglądy jednakże trochę mnie one smieszą i za parę lat 9bo młodziak z ciebie) chciałabym zobaczyć Twoją wybrankę na całe życie. Ciekawe czy będzie taka idealna fizjologicznie. Ale narazie nie bierz się za kobiety tylko ucz się ucz...bo z takim podejściem będzie Ci ciężko stworzyć udany i szczęśliwy związek. Jeśli pytasz czy byłabym idealną opiekunką odpowiem -nie wiem. po prostu nie wiem. Mam gdzieś to, co będzie za 10-20 lat, nie myślę o tym i nie zadręczam się marzeniami bo nie jest powiedziane, że ja takiej opieki nie będę wymagała pomimo, że mieszczę się w Twoich chorych normach fizjologicznych.

chantalka : testów nie będę robił , bez przesady. Spojrzę sobie ogólnie na figurę i wzrost i będę wiedział. Jeżeli chcesz to mogę cię wgłębić w to jak czyta się z oczu człowieka różne rzeczy na temat jego zdrowia i charakteru albo na podstawie twarzy mówi mu się ile mniej więcej będzie żył i na co moze umrzeć jeżeli nie zmieni swojego trybu życia ;) Z reki jeszcze powróżyć mogę :D hehehe , aha : z daty urodzenia też mogę ci sporo powiedzieć. Jeżeli chcesz to dawaj datę urodzenia i ci wypaplam jaka jesteś naprawdę ;)

Gość jhvhgfchfjknmjk
ja tam fole duszą palke a niźsi faceci potopno maja duze paly i to py sie zkacalo. moj chlopak maly ma ogromna paleczke

Gość skoro my faceci
powtórzę się, że piłkarz dobrze pisze. wystarczy spojrzeć na figurę i wzrost i nieco poznać osobę.

chantalka : Nie no , jasne że nie tylko wzrost decyduje o zdrowiu :D Tylko że bardzo dużo pomaga tym którzy leją na diety i ruch ;) Jeżeli ktoś zdrowo je i się rusza to niech ma i te 2 metry nawet. Tylko nie wiem czy jako 70-latek będzie mu się chciało dymać na rowerze albo za piłką ;) Każdy z nas niby tak się wybiera do siłowni albo na fitness albo na zwykłe bieganie po parku a jak przychodzi co do czego to po pracy mówi że jest zmęczony i siada przed TV :D Dupa wtedy rozrasta się nieźle no i brzuch ;) Pierwsze u kobiet a drugie u mężczyzn ;)

sportowieccc nie, dzięki. Sama wiem jaka jestem i nikt nie musi mi paplać bzdur ani z ręki ani z fusów ani z oczu:D z resztą napisalam już chyba wszystko co myślę na ten temat. Chyba że masz jeszcze jakieś pytania jak to jest mieć uczucia i patrzec głębiej niż na figurę, oczy i te wszystkie powierzchowne dyrdymały.

Gość skoro my faceci
chantalka, żeby spojrzeć głębiej musi być pierwsze wrażenie, które jest za sprawą figury. :) wstępna selekcja

Gość choco loko
nie, 180 to nie jesteś niski, i idealnie do dziewczyny 165. Ale masz dziwne poglądy że idealnie dla faceta to 170... jaja sobie robisz :D

Gość skoro my faceci
choco loko, to nie ja to pisałem. :) wg mnie nie ma wzrostu idealnego. chociaż najzwinniejsi są raczej Ci niżsi. nie każdemu też zależy na zwinności. sprawa indywidualna i gustu. :)

jh........... Lubisz duże pały mówisz. To nie prawda że od wzrostu zależy długość członka. Jeżeli lubisz duże członki to patrz facetom na dłonie ;) Dłoń duża i gruba to duża i gruba pałka , dłoń długa i szczupła typu pianista to w miarę długa ale cieniutka pałka, dłoń z krótkimi palcami ale grubymi to członek krótki ale bardzo sztywny , taki który naprawdę fajnie Cię rozpieści :D A tak poza tym to członek to mięsień który jest najbardziej podatny na kształtowanie więc ćwiczenia wydłużające penisa to coś dla Ciebie. Daj facetowi , w 6 miesięcy moze nawet 8 cm nabrać i oczywiście odpowiednio zwiekszyć średnicę :D To super sprawa bo jednocześnie mozna zwiekszyć ilość ejakulatu oraz sprawić że wytrysk nie będzie przedwczesny ;) 8cm więcej , pomyśl :D

Gość helltwins
183-190 cm (;

Gość jhvhgfchfjknmjk
skoro my faceci.......................jestes parco pustym pajacem

Gość skoro my faceci
jhvhgfchfjknmjk, daruj sobie prowokacje. nie mam zamiaru się z tobą spierać

chantalka : Kobiety kierują się emocjami więc dla nich liczą się uczucia Facet kieruje się rozsądkiem więc dla niego bardziej wygląd Jedno faceci lecą na wygląd dla dobrego seksu , inni na wygląd dla zdrowia kobiety. Różnie z tym bywa i nie ma co im tego wypominać ;) Fcaetowi natura postawiła zadanie wychowanie silnego potomstwa a kobiecie opiekę nad tym potomstwem. Teraz się to zmienia bo mamy inne czasy i to często facet jest nianią a kobieta zarabia na dom ale natura to zawsze natura i nie zapominajmy o niej. Swoja drogą to doleję ci teraz oliwy do ognia i powiem że równouprawnienie to głupota :D Ale na ten temat lepiej nie bo będziesz ząbkami zgrzytała na mnie :(

:D Sportowieccc-zaczynam Cię lubić:D nie bedę zgrzytała ząbkami na ciebie. Sądzę tylko, że jesteś staroświecki i według Ciebie pewnie kobieta powinna siedziec w domu, gotować, prać, wychowywać dzieci a mężczyzna powinien zarabiać na rodzinę, rozwijać się, spełniac ambicje i takie tam...tak?:) Obudź się, mamy 21 wiek...