Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoro my faceci

Dziewczyny z przedziału 155-170 cm...

Polecane posty

Gość skoro my faceci
tak chantalka, tak powinno być.

Gość skoro my faceci
ja często mam wrażenie, że nie pasuję do tych czasów. te dziewczyny jak się zachowują teraz.. jak chłopaki

Gość taa niedobra pupa
Na jakiej zasadzie róznice we wzroście między partnerami maja spowodować wady u dzieci? Pierwsze o tym słyszę....

Gość skoro my faceci
akurat tu nie chodzi o wzrost, ale o figurę tak

dziewczyny sie zachowuja jak faceci, a faceci jak baby, takie to wszystko teraz miekkie sie porobilo, rzadko mozna trafic na faceta zdecydowanego wiedzacego czego chce, zaradnego itd. baby za to nabraly cech meskich,ile razy widzialam jak w czasie jakiejsc przepychanki to kobiety bronią swoich:facetow" zenada:/

Gość taa niedobra pupa
Może przynajmniej dzięki tym przemianom niedługo będziemy z jednej planety, a nie że baby z Wenus a faceci z Marsa. :)

Gość skoro my faceci
haha, też widziałem takie rzeczy.

Gość skoro my faceci
taa niedobra pupa, oby nie. Kobieta, to kobieta. Ale jak chcesz, to Tobie nikt nie broni być męską.

ja tez nie jestem za takimi przemianami, ja jestem kobieta potrzebuje przy sobie faceta a nie mamisynka co nic nie potrafi sam zrobic, niestety coraz mniej takich, a dziewuchy wulgarne, rządne wladzy i agresywne, mi sie to niepodoba:/

Gość skoro my faceci
"...a dziewuchy wulgarne, rządne wladzy i agresywne, mi sie to niepodoba" - to nie dziewczyny już. co ciekawe one jeszcze z dumą się obnoszą za swoje zachowanie.

no ja widzialam nie raz taka sytuacje, jak dwoch kolesi sie poklocilo a dziewczyna miedzy nimi szarpie sie , broni swojego faceta, a ten stoi jak ta ciota, a ona nie lepsze zreszta,jak bym byla facetem to wstyd by mi bylo ze moja kobieta wyzywa sie i szarpie z jakims burakiem:/

Gość sportowieccc piłkarzzzz
chantalka : To dobrze że zaczynasz mnie lubić bo tak trzeba ;) Nie jestem staroświecki , chociaż pod względem medycyny jak najbardziej tak !!! Chodzi tu też o samo leczenie. To czym leczą lekarze jest gówno warte mimo że uważa się ze medycyna idzie do przodu :D Co z tego że lekarz przeziębionemu przepisze antybiotyk za 50 zł rozwalając pacjentowi prz tym wątrobę skoro mógłby powiedzieć mu że wystarczy czosnek , herbatka imbirowa , miód i ciepełko. Albo co z tego że przyjmnie pacjenta do szpitala skoro najpierw czeka aż ktoś z jego rodziny da mu łapówę żeby wziął łaskawie ruszył swoje 4 litery żeby przejść się po korytarzu kilka metrów i podejśc do pacjenta :D Ostatnio mojej kuzynce przytrafił się krwotok z brzucha i wylądowała w szpitalu. Lekarz podszedł do Niej i mówi : Nie wiem co Pani jest ale skoro boli Panią brzuch to mogę pani usunąć wyrostek robaczkowy :D Myślałem że go pierdolnę bo stałem obok ale z tego śmiechu nie byłem w stanie :D A jeżeli chodzi o resztę to nie jestem staroświecki ale przestrzegam kobiety przed kręceniem się za karierą. Kobieta jest bardziej chciwa niż facet i często kasa przesłania jej oczy w wyniku czego jej dzieci to patologia. Ale jak kobieta rozsądna to niech się dorabia ;)

Gość giergi
jaka ja nieidealna jestem i mój chłop też, jakie drągi :D

Gość diesnatalis
za to ja mam 173 a moj facet 176 i co wy na to?????????????????????????????

Gość skoro my faceci
diesnatalis, jak dla mnie nic złego

Gość sportowieccc piłkarzzzz
bzyczek : masz rację ale nie wiń mężczyzn za ich cipowatość. Kobiety chciały równouprawnienia i teraz taki efekt. Kobieta jest bardziej chciwa , podobno szybciej dojrzewa więc teoretycznie jest bardziej odważna i zaradna. Mężczyźni są cipowaci dlatego że tak wam kobietom się wydaje. Mężczyzna ogólnie jest bardziej spokojny , mniej wyszczekany i woli spokój a kobieta lubi wszędzie istnieć i nie znosi siedzenia przed TV podczas gdy facet to nawet lubi :D Jestem przeciwny równouprawnieniu bo kobieta za bardzo lubi towarzystwo i gdy ma swobodę to lubi zadawać się z tzw. ciachami itd. Kobieta prędzej zdradzi niż facet tak naprawdę ! Prędzej też zapomni o realnym życiu bo jak to kobieta lubi czasem fantazjować. Wystarczy spojrzeć na tematy młodych dziewczyn : " O boze zdradziłam , byłaś na imprezie i jakoś samo się potoczyło nie wiem kiedy " albo " on mnie oszukał bo chciał tylko seksu a nie związku " itd :D Kierują się młode siksy sercem i tak jest. Nie poznają chłopaka dobrze a już pozwalają się obmacywać albo idą do łóżka zanim w ogóle dowiedzą się po ile mają lat :D

Gość diesnatalis
dla mnie tez.... jestesmy prawie rowni i bardzo mi to odpowiada:)

Gość skoro my faceci
prawda, prawda

Gość kielek;
Zgłaszam się :) ja mam nieco ponad 160 i nigdy mi to nie przeszkadzało. Powiem więcej było to dla mnie na duży plus, szczególnie w sporcie. Są zapewne dyscypliny, gdzie dziewczyna lepiej jak jest wyższa ale ja się trzymałam swojego toru. Dla mnie mężczyzna wcale nie musi być wysoki, by być męski. Nawet lepiej, gdy jest niższy tak ok. 175( nie tylko pod względem dopasowania do mojego wzrostu) bo przecież nierzadko wysocy mężczyźni mają problemy zdrowotne, ale to dla kobiet nie jest istotne( tak wynika z moich obserwacji) bo przecież w y g l ą d się liczy, no, bo jak ja będę przy nim wyglądać! taki kurdupel! Niestety to wynika z manipulacji, wszędzie nam wmawiają, że wysoki mężczyzna to ideał. Podczas, gdy jest zupełnie przeciwnie. Gdyby pozostawić dwóch mężczyzn, 190 i 170 pośród dziewiczej natury, to chyba jasne, który sobie lepiej poradzi. Natura faworyzuje osobników o niższym wzroście! Chcę jeszcze dodać, że nie skreślam wysokich mężczyzn, każdemu należy dać szanse, ale na litość, nie starajmy się dopasowywać różnica wzrostu, jak do szablonu, bo takowy po prostu nie istnieje.

Gość skoro my faceci
I co, zaciekawił Was temat? :D

Gość mam 178
i dlatego dziewczyna 16-165, to dla mnie ideał. wyższe wiadomo, że wybiorą tych 180+, ale to naturalne i właściwe. :)

Gość mam 178
*160-165, ale też nie skreślam tych poniżej, bo nie wzrost jest najważniejszy i 155 też nie jest źle

Gość bolek 321
http://www.obuwie-burtons.pl/?id=sklep Tylko teraz jeśli marzysz o swoim własnym markowym sklepie z obuwiem masz taką szansę. Gwarantujemy Ci wszystko czego potrzebujesz, aby osiągnąć sukces w branży obuwniczej. najmodniejsze wzory obuwia marki "Burton's" wysokiej klasy obuwie w przystępnej cenie wyposażenie sklepu stałe dostawy towarowe (door to door) bezpośrednio do Twojego sklepu opiekę konsultanta ds. asortymentu pomoc w zakresie pozyskiwania środków finansowych Nie czekaj nie zwlekaj zacznij już teraz planować swoją przyszłość w biznesie . Otwórz swój własny sklep firmowy z naszym obuwiem W celu uzyskania szczegółowych warunków współpracy konieczne jest zapoznanie się z regulaminem oraz wypełnienie ankiety Odpowiedz na ten temat

Gość lo matkoo g
mam 162 jestem kurduplem wiec preferuje 188+ i tyle ma moj mezczyzna do tego 88 kg :classic_cool:

Gość taa niedobra pupa
Tylko jeszcze do tych męskich charakterów - to jak się nie zgodze... Większość kobiet narzeka na te typowo męskie cechy jak np. mała uczuciowość, empatia, niezajmowanie się dziećmi... Chyba mamy tendencję, żeby narzekać na wszystko.... Jakkolwiek by nie było, będzie źle.