Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfgdfhtr4

seks, problem

Polecane posty

Gość vfgdfhtr4

witam, kochalam sie z moim partnerem 3 dzien po okresie, w prezerwatywie i nie konczyl we mnie. po wszystkim poprzytulalismy sie troche i gdy wyszlam do lazienki zauwazylam sperme na moim udzie i posladku, co od razu zmylam woda z mydlem nie dotykajac swoich narzadow. czy jest mozliwosc, ze zajdę w ciąże? prosze o odpowiedzi

Gość haskcjas
do 5 dni po okresie nie wpadniesz, (o ile masz regularne miesiaczki)..daje ci słowo

Gość vfgdfhtr4
tak, regularne 30dn cykle

Plemniki Ci przez skórę przejdą i będziesz miała trojaczki:D.sory,ale można mieć z czymś problem i prosić o radę,ale wszystko ma swoje granice!Dziewczyno ile Ty masz lat?Albo za przeproszeniem jaja sobie robisz wypisując takie rzeczy i czekasz,kto i co Ci napisze!

Gość wnioskuje....
zdarzaja sie wpadki z tych "3dniowek"....

Gość haskcjas
Jezeli dziewczyna ma regularne miesiaczki to około 4 dni przed i 5 dni po okresie niema szans wpaść, no chyba ze jest jedną na milion (ale wątpie)

Nie uwierzycie ale ostatnio kolezanka ktora urodzila blizniaki opowiadala mi ze jej maz przyjechal z zagranicy na tylko pare dni. Ona akurat miala okres i zeby sie nie ubrudzic jak rzeznik to maz prezerwatywe nalozyl i hejaaa! Dodam , ze kolezanka zadnych pigul nie beirze i zawsze to w gumie robia :D Co najsmieszniejsze nawet nie skonczyl w niej bo wtedy dziecka nie planowali. Maz pojechal spowrotem a za pare tyg test wyzedl pozytywny. Kolezanka ma teraz 2 polrocznych synkow. :) Wiec nie piszcie ze do 5 dni po @ zapl jest niemozliwe.

Gość regularne, tak, ale to nie
wystarczy, bo jak ma regularne 24 dniowe cykle, a okres trwa 5 dni to 5 dni po okresie ma owulacje, takze nie pisz debilizmow

Gość unialeszno22leszno
bozzzie co to za problem z ksiezyca spadłas . ciąża !!!! puknij sie . i idz sie leczyc

Gość haskcjas
A skąd wiesz czy ta kolezanka nie miała kogos jak ten jej mąż wyjechał...nie pleć ..

Gość haskcjas
tak moze i ma 5 dni po okresie owulacje, ale niekt jeszcze nie miał owulacji do 5 dni po okresie wiec to ty nie pisz bzdur. Przeciez napisałam ze do 5 dni moze to robić a nie po 5 dniach

Gość haskcjas
Poza tym jej cykl trwa 30 dni haaaa

No co ty ? oN ATAKA PORZADNA ? OSObiscie to nie znam bardzije zatwardzialej dziewicy niz ona byla :D neimozliwe zeby nie jesgo bo wygladaja jak kserokopie jej meza. Sama nie moglam uwierzyc jak mi opowiadala.

napisałas, ze do pieciu dni po okresie moze to robic jak zrobi to 4 dnia to plemniki idealnie na owulacje poczekaja, chyba nie masz pojecia o cyklu skoro takie bzdury piszesz, plemniki zyja bez problemu 72h, a zeby zajsc w ciaze uprawia sie seks przed, w trakcie i tuz po owulacji, takze 3 dni PRZED owulacja jest szansa na zajscie w ciaze

w tym wypadku ciaża praktycznie niemożliwa, no chyba że przez udo :P ale co do tego ze do 5 dni po okresie nie zajdziesz to się nie zgodzę! a o co chodzi z regularnymi miesiaczkami? jeśli ktoś ma cykle np 24 dniowe to też ma regularne cykle, tyle ze krótkie. i jak do 5 dni po okresie nie zajdzie? owulacja jest w tym wypadku ok 10 dc, miesiączka trwa np 5 dni to 5 dni po niej ma owulację!!! więc jak w ciażę nie zajdzie! gdzie tu logika! nawet przy dłuższych cyklach, np 28 dniowych, owulacja ok 14 dc, miesiączka np 6 dniowa to 5 dni po niej jest juz 11 dc a plemniki spokojnie 3-4 dni mogą przeżyć i proszę mamy owulację i dziecko. nie piszcie takich bzdur! ja zaszłam podczas okresu więc i takie cuda sie zdarzają :D

Gość haskcjas
Kobieta tylko przez 4 % swojego życia jest płodna, czyli załóżmy ze zyje 100 lat to tylko 4 lata jest płodna, wiec w ciąże nie jest tak łatwo zajsc

Gość haskcjas
MAŁA AGATKO co oznacza skrót dc?

tak, to się zgadza, ale tu chodzi o czas zycia komórki jajowej, a plemniki zyją dłużej i na tą komórke moga sobie poczekać

Gość haskcjas
No fakt macie racje, kto jest tak laskaw i troszke mi przybliży to kiedy są dni płodne i jak sie je liczy

Gość vfgdfhtr4
zaczynam sie troche obawiac, ale trzeba nabrac zdrowego rozsadku

owulacja jest 12-16 dni przed okresem, niezależnie od długości cyklu, przed owulacją już możesz zajść w ciąże bo tak jak pisałam plemniki zyja spokojnie 3-4 dni, podobno wyjatki 6 dniowe tez bywają, ale to już naprawde prawie nie ma miejsca, w necie sa kalkulatory które obliczają dni płodne, fajnie sobie posprawdzać

dni płodnych się nie liczy a obserwuje. poczytaj troszkę o NPR. a tak w skrócie i wielkim uproszczeniu - owulacja występuje około 14 dni przed okresem, do tego dodajesz 5 dni na czas życia plemnika i masz dni płodne. przykład: cykl 28 dniowy, owulacja ok 14 dc (może być 12 a może być 16dc), do tego +- 5 dni i masz czas płodny 9-19 dc. to tak w wielkim skrócie, uproszczeniu i czasem zupełnie niemiarodajne, bo dużo pewniej jest obserwować śluz, szyjkę macicy i mierzyć temp. ale to zachęcam do lektury :D

Gość tlumok
z ciebie jest jakich malo.ty do szkoly nie chodzilas?nie wiesz jak zachodzi sie w ciaze?wezcie mnie trzymajcie bo nie wytrzymam!!! jagoda-ta twoja znajoma to niezla latawica jest

Gość haskcjas
A jezeli j ateraz koncze brac tabletki bo nie chce juz ich brac i chce obliczac te cykle to nie wiem ile bedzie wynosił mój cykl bo przy tabletkach jest troche i naczej to co mam robic

Wlasnie nie jest latawica! Przeciez pisalam wam wczesniej. Jej przypadek opisalam bo ktos pisal wczesniej ze do 5dc nei mozna zajsc w ciaze a ona w trakcie @ zaszla.

Gość rzygadło
weżta sie pierdolni.a w te głupie łby!zamiast sie za jako robote wziąć to przetrząsota jakis głupi problem zidiociałego pólgłówka co to nie wie jak skąd sie dzieci biorą-chłop na udo sie wyflegmieł , a una myśli że dziecko jej sie szykuje-nie no jaja na całego.