Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wednesday123456

Pan Młody w mundurze

Polecane posty

Gość wednesday123456

Mój narzeczony pracuje w służbach mundurowych, chciałabym aby do ślubu poszedł w mundurze galowym ale on nie chce?Sądzicie, że taki strój jest ok?

Gość ależ możecie być
mi się podoba, mój tata tez był mundurowym i w galowym stroju poślubił moją mamę. zdjęcia są piękne :)

Ja uważam że do slubu powinien iść normalnie - nie w mundurze. Po co ma iść w mundurze - każdy wie ze jest wojskowym/policjantem/strażakiem, a ślub to ślub. To "cywilna" sprawa, a jeśliby poszedł w mundurze to tak jakby lekarz szedł w fartuchu, a inżynier budowy w kasku - bez sensu

Gość Obrona moralnosci
jasne. a striptizer poszedłby na golasa :D

Gość placuszek z cukinią
nie uważam że to trochę kiczowate,po co?

Gość teneryfaa11
jeżeli jest żołnierzem to ok, jak policjantem albo celnym to sorry ale żal :D

Gość wednesday123456
jest ochroniarzem i pilnuje karuzeli w wesołym miasteczku, a po godzinach dorabia trzepaniem dywanów

Gość żadne supmelemty diety
fajny pomysł nie słuchaj tych tępych wypowiedzi

Gość żadne supmelemty diety
mój facet jest księdzem i do ślubu poszedł w sutannie :)

Bardzo popieram taka tradycję:) Zobaczysz, za parę lat, jak bedziesz ogladac fotki to przyznasz m i rację:)

Gość gdaggdgadg
Slub bierze z praca czy z Toba?

Gość wednesday123456
z teściową

Gość sensai23
W MUNDURZE!!!! To wygląda przepięknie, do munduru żaden garnitur się nie umywa. Moja siostra mieszka w Norwegii i ma tam męża Norwega, on pracował w marynarce kiedyś. I slub brał w mundurze, a koledzy z jednostki (też w mundurach) zrobili im szpaler przy wyjściu z kościoła z broni białej. PIEKNE!!!!!!! Nie słuchaj tych co piszą, że się żeni z pracą. Nie ! Żeni się z Tobą, więc zakłada najlepszy ciuch jaki tylko można . Poza tym Ty przy nim będziesz jak księżna wyglądać. Wszyscy książęta (większość) biorą śluby w mundurach poooglądajcie sobie foty.

no u mnie podobna sytuacja -mój anrzczony jest mundurowy. mi to w sumie jest obojętnie-bo i wmunurze galowym i w garniturze wygląda bardzo elegancko. ale on nie chce iść do ślubu w mundurze, a ja to jak najbardziej akceptuje-to on ma sie czuc dobrze w tym dniu:) to podobnie jakby on zmuszał cie do sukni ktora ci sie nie podoba. jak nie chce to mu odpuść:)

Ja też jestem za mundurem. Są specjalne galowe mundury na takie okazje i jak ktoś słusznie zauważył, wszyscy książęta i królowie występują właśnie w nich. Jak się jest w służbie, to wręcz to zobowiązuje. Ja bym była zachwycona, gdyby mój mąż szedł do ślubu w mundurze, mundur z każdego robi superfaceta :classic_cool: no i wyobraź sobie kolegów w mundurach w kościele, to ślicznie wygląda i zdjęcia potem też są piękne. Moja babcia ma zdjęcie ślubne z dziadkiem w mundurze i wyglądają jak z obrazka.

Gość etam etam bez przesady
za mundurem panny sznurem:D Jak facet chce to pewnie, galowe są bardzo efektowne

Gość gość
Mój facet chciałby pójść do ołtarza w mundurze, jednak etyka zabrania użycia faktycznego, wojskowego munduru. Może znacie firmę, która uszyłaby dla niego replikę?

Gość gość
Ostatnio szycie mundurów dla mojej firmy zleciłem www.hero-collection.com.pl . Na Twoim miejscu odezwałbym się w tym kierunku. Mundury zostały uszyte z materiałów o wysokiej jakości, są naprawdę porządne. Bardzo charakterystyczny element moich pracowników, także z pewnością dla Twojego faceta mundur spod ręki tej szwalni będzie najlepszym pomysłem. :)

Gość gość
mundury dla pracowników ochrony marketu i służb sprzątających.