Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująąąąca

Czy znacie jakieś forum...

Polecane posty

Gość początkująąąąca

Witam serdecznie. Od roku jestem "na swoim", gotowanie dla męża wychodzi mi o dziwo świetnie, mimo iż nigdy wcześniej nie gotowałam :) Chciałabym jednak nauczyć się, jak robić przetwory, kiszone ogórki, jakieś oliwy smakowe, a na dodatek chciałabym zacząć hodować w domu zioła, piec chleb, robić masło... Czy znacie jakieś forum, gdzie mogłabym poczytać przepisy, poradzić się kogoś doświadczonego? Wiem, że przepisów w necie jest pełno, ale każdy inny, dlatego zależy mi na forum, gdzie w każdej chwili ktoś mi doradzi.

Gość początkująąąąca
Nikt? :(

Gość wierzaca, doswiadczajaca
kura domowa-nie wstyd ci> co to znaczy gotowanie dla meza-co ty jewfo sluzka jestes, macie wspolnie gotoeac raz on raz ty...polska to taki zascianek a potem sie dziwia ze facet traci szacunek....

Gość 7066y
hehe -rANY bombel -idz do sklepu lepiej ku ogorki a nie bedziesz przy garach siedziec,jeszcze piec chleb ci sie chce -uhuhuuhh

Gość początkująąąąca
Boże, a jakieś konkrety zamiast uwag nie na miejscu? :O Tak, chce mi się robić te wszystkie rzeczy i tak, będę gotować dla męża. Jeśli to kogoś interesuje, to mamy równo podzielone obowiązki. Mąż na przykład pierze, bo mnie obsługa pralki przerasta :P Ktoś doradzi coś na temat? :)

wiesz na jakie forum wlazłas. Jak nie pasuje to zapytaj na jakimś forum kulinarnym, tam na 100% są kury domowe. Tutaj raczej nie ma. Wujek google ci powie gdzie szukać, jak wpsizesz FORUM KULINARNE

Gość początkująąąąca
Faktycznie, tu sami idioci :O