Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodka_kotka

Jak zyć bez miłości ?

Polecane posty

Gość Obrona moralnosci
a macie w pobliżu sklep monopolowy? :D🖐️

Gość fgfggfgfggf
co ty piszesz. dla wiekszosci ludzi, bydląt , na tym forum szczegolnie, milosc to ruchy frykcyjne. pozdrawiam

Gość fgfggfgfggf
ja na przykład uwielbiam, gdy mój anus jest solidnie sztorcowany przez rosłego obywatela czarnego lądu :)

Wiekszosc osob jest zdania, że bez miłości nie da się żyć, ale jak widać sa też tacy, którym nei jest ona potrzebna.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
miłość jest potrzebna :) tylko z odpowiednim człowiekem trzeba sie wiazac :)

Tak to prawda, ale związek z nieodpowiednia osoba nie idzie w parze z miłością. bo nei każdy związek łączy się z miłością. ..

Gość Bla bla gjłupotyy
Można.z prostej przyczyny.miłość nie istnieje.to pojęcie zostało stworzone z powodu naglych brakow u czlowieka.stworzono se to zjawisko,zeby miec nadzieje na STAŁE szczęście.ktore jest oczywiscie nieosiągalne,ale nadzieja matką głupich

Ludzie, a szczególnie Polacy potrzebują miłości ... widać to na każdym kroku, tu na forum też :D Małgosiu, zapodaj jakąś nową fotkę :-)

Gość bolek 321
http://www.obuwie-burtons.pl/?id=sklep Tylko teraz jeśli marzysz o swoim własnym markowym sklepie z obuwiem masz taką szansę. Gwarantujemy Ci wszystko czego potrzebujesz, aby osiągnąć sukces w branży obuwniczej. najmodniejsze wzory obuwia marki "Burton's" wysokiej klasy obuwie w przystępnej cenie wyposażenie sklepu stałe dostawy towarowe (door to door) bezpośrednio do Twojego sklepu opiekę konsultanta ds. asortymentu pomoc w zakresie pozyskiwania środków finansowych Nie czekaj nie zwlekaj zacznij już teraz planować swoją przyszłość w biznesie. Otwórz swój własny sklep firmowy z naszym obuwiem W celu uzyskania szczegółowych warunków współpracy konieczne jest zapoznanie się z regulaminem oraz wypełnienie ankiety

Ja osobiście uważam, że życie bez miłości na dłuższą metę nie jest możliwe. Prędzej czy później czuje się brak tego uczucia silniejszego od wszystkiego ...

Nie ma wtedy większego sensu .... owszem można powiedzieć, że miłość nie jest jedynym sensem życia, ale inne rzeczy bez neij też nei mają większego sensu. Takie jest moje skromne zdanie ..

Gość Spiąca Królewna
Kazdym dniem zabijać to te mysli te pragnienia. I to pytanie dlaczego???!!!! Dlaczego nikt i nigdy?! Co inne maja w sobie takiego czego ja nie mam?! Czego mi brakuje?! wśród ludzi dowcip, kultura. inteligencja. Wymiary 165 cm 53 kg, 90/70/95. I co z aparycji? Najwyzej propozycja seksu oczywiscie bez zobowiazań. Pierwsze pragnienie miłości w wieku 15 lat.I przezyte nastepne 25 bez niej. Cwierc wieku najlepsze lata bez miłości, ciepła, dotyku, czułości, kogoś komu by na mnie zalezało.Tak bardzo chce kochac i byc kochana! Wypieram kazdego dnia i nocy te pragnienia, bo jak inacze żyć? Młodość przepadła a serce takie stęsknione, takie niespełnione. Przepłakane noce w pieknym apartamencie, nie cieszy juz nawet nowiutkie sportowe auto prosto z salonu samochodowego znanego dealera. nienawidze tej swojej wolnosci! Tak by chciała byc czyjas kobieta, powiedzieć o kims mój facet. A jestem tylko niczyją wciaz spiacą królewną. Widocznie mojemu rycerzowi padł jego rumak i nie moze do mnie dotrzeć :(

Gość przelot_em
Wypij lampeczkę czerwonego wina albo dwie. :D

Da się żyć bez miłości, ale co to za życie. Ja od smarkuli marzyłam o tym, że będę miała faceta, potem męża, że będziemy parą - może nie idealną, ale jakoś to będzie. Nie miałam jakiś kosmicznych wymagań. I wszystkie moje koleżanki spotykają się z kimś, na dłużej lub krócej, mniej lub bardziej poważnie, a ja - wieczna singielka - mogę tylko patrzeć i zazdrościć, że mają kogoś kto pragnie, kto się troszczy.Ja mam tylko siebie. I niby nie jest łatwo, ale da się żyć.

jak wyżej z tym, że do jakiegoś czasu podobało mi się takie życie :O albo to przyzwyczajenie :D

Gość łan tu tri for fajw seks
ja tak żyję 27 lat i nie zadaję takich głupich pytań :p można się przyzwyczaić do okrucieństwa świata... (...)

Gość swderwregtr
ja jestem pomimo moich 34 lat cale zycie samotna, nigdy nie mialam powaznego zwiazku. jest mi z tym starsznie zle, strasznie tesknie do bliskosci ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie dzielic z kims zycia. To juz chyba przyzwyczajenie

Gość ida29
witaj Rhovannion widze ze mamy podobne zycie...

Gość Spiąca Królewna
No fakt tylko picie zostaje :(

Jak nie masz wyjścia to jakoś musisz. Ja już przywykłam do życia bez miłości tak anprawde to nie wiem czy chciałabym kogos kochać. Chyba mi się zastało serce

Gość ja jestem kobietą i
też jestem taka wlaśnie niczyja...25 lat bez przynaleznosci można żyć, nawet całkiem przyzwoicie ale o szczęściu nie ma tu mowy, nawet tym chwilowym szcześciu, zakochani też przecież nie są upojeni tą milością przez cależycie....ale nie o to chodzi, chodzi o to by coś przeżyć... kochałam przyjaciela, a on mnie tylko pożadał bywały minuty szczęscia i miesiące łez, ale te minuty szczęścia były warte tych miesięcy łez teraz poznałam faceta, porządnego, szukającego trwałego związku ale czy jeśli dam mu szanse nie czując tych palacych emocji nie bedzie oznaczalo to że 25 lat samotności rzucilo się na mnie w postaci desperacji?

'Chyba mi się zastało serce' coś w tym jest, z każdym kolejny rokiem przybywa nowa warstwa lodu :P ciężkiego do stopienia :O

Gość Spiąca Królewna
a moze chociaz namietność? Taka prawdziwa, szalona.Zeby mnie chocby pragnął jak żadnej innej nigdy wczesniej, uniesienie, pożądanie moze chociazby to jest jeszcze mozliwe? Moze obudzic sie na chwile?

Ja już byłam do tego stopnia zdesperowana, że byłam gotowa przespać się z facetem na imprezie, totalnie bez zobowiązań, żeby tylko zobaczyć jak to jest, kiedy ktoś mnie dotyka, całuje i tak dalej. No cóż... Nie dowiedziałam się.

Gość Spiąca Królewna
Kochane zaden mezczyzna nie szuka trwałego zwiazku tylko tak mami zeby omamic ;( Jak dostanie to co chciał to powie ze sobie nie przypomina, nie pamieta co obiecywał . To dranie, szukaja tylko przyjemnosci bez zobowiazań, chca z kobiety zrobic szmate nawet jak kobieta jest kimś ogolnie szanowanym, ma prestiz i klase