Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Metinta Luxe

Kto miał dzień do dupy ?

Polecane posty

Gość wednesday123456
nie zaliczyłam dzisiaj żadnego czarnoskórego :(

Gość logicznienielogiczna
ja mam takie cale zycie..

Gość lopae
pokażesz cipkę?

Gość taki jeden samcowaty
a ja cały dzień huja robiłem w pracy mam jej dość kurwa każdy by się opierdalał i robił prywatę Do tego prawie gośćmi skasował auto tirem bo sobie drzemnoł..... Przyszła sąsiadka żeby naprawić kompa a córeczka pomalowała mi kredkami ściany...... w dodatku windows pada...

Gość Prażynka_87
:D:D:Dkatharssis ma krzywą cipę :D:D:D

Gość Prażynka_87
bokiem to jest w poprzek. a ta jest krzywa :D:D:D:D:D:D

Gość ckominka
I ja także miałam dzień do D. Dziś był mój ostatni dzień pracy. Było mi smutno żegnać się z koleżankami:( Przede mną nowy rozdział w życiu, którego chyba się boję>>>>>>

czy ktos mi potrafi wytlumaczyc czego dzisiaj mam tak okropnego pecha :o rozstałam się z chłopakiem, którego kochałam, ale nie miałam już sił na ciągnięcie tego, wylałam cały karton soku i nie mam nawet ochoty ruszyc sie po nastepny, zapomnialam o urodzinach koleżanki

skoro sie z nim rozstalas to moze to nei byla milosc i ci sie tak tylko wydawalo, po takim dlugim czasie w zwiazek wkrada sie przyzwyczajenie i rutyna. mialam podonbnie bo jakis czas temu tez rozstalam sie z facetem i dzisij byl u mnie przywiec mi moje rzeczy. jest mi strasznie zle, siedze w pracy mam oczy pelne lez...

nie jestem w stanie odpowiedziec czy to przyzwyczajenie, ale coś mnie do niego ciągneła, coś więcej niż przyzwyczajenie, czułam z nim więź i myślałam o przyszłości, a tu dupa :o Nie potrafie mu przebaczyć, a z drugiej strony bardzo bym chciała dać mu tą cholerną szanse