Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiuniaaczekoladaa

ŹLE MI DZISIAJ I PRZYKRO- JAKIEŚ RADY??

Polecane posty

jest mi strasznie źle dzisiaj i przykro. jakiś czas temu rozstalam sie z facetem ale od 3 miesiecy spotykam sie z nowym i jest nam razem dobrze. dzisiaj mój były przywiózł mi moje rzeczy które u niego zalegały. postał ze mna i pogadal. nawet fajnie nam sie rozmawialo, bylo naprawde milo. pomimo tego ze mnie bardzo skrzywdzil nie pamietam juz tych zlych momntow tylko w pamięci mam te dobre chwile z nim spedzone. z obecnym facetem uklada sie nam bardzo dobrze i czuje ze jestem szczesliwa ale gdy zobaczylam dzisiaj bylego (pierwszy raz od rozstania) cos mnie ruszylo. siedze teraz w pracy i nie potrafie powstrzymac łez...pozniej napisal mi tylko smsa ze strasznie mnie kocha i teskni i ze bardzo chcial mnie przytulic i pocałwac ale nei chce psuc tego co ja buduje na nowo z kimś innym. wiem ze nie chce z nim byc bo w nowym zwiazku mam wszystko czego mi trzeba i jestem szczesliwa ale dlaczego to tak musi bolec...?????

też mi jest właśnie źle smutno i gorzko, rozstałam sie z chłopakiem pół roku temu i chciałabym do niego wrócić ale już za późno, a ja tak bardzo go potrzebuję, ale cóż życie jest okrutne..

czemu za poźno?? ja nawet nie chciała bym do niego wracac bo nasz zwiazek pomimo ze trwal 2 lata był toksyczny i zarazem kochalismy sie i nienawidzilismy. nie kocham go jestem szczesliwa w nowym zwiazku, facet jest cudowny ale dlaczego czuje sie teraz tak podle??

ja właśnie miałam takiego faceta jak ty mówisz że się kochaliśmy i nienawidziliśmy, aż zdarzył mi się ten o którym mówię, był cudny ale czułam się podle zostawiając tego pierwszego i zraniłam tego cudnego odchodząc do byłego, w sumie na krótko bo szybko zrozumiałam że go nie kocham, ale ten cudny boi się mi zaufać że go znowu zostawie, on jest taki wrażliwy, nic nie umiem z tym zrobić..

Gość cyfrowa borowka
jest ci zle, bo akurat dzis bylo milo i przypominasz sobie te chwile keidy wam bylo dobrze, no ale w imie czegos sie rozstaliscie a ty znalazlas sobie kogos nowego- tzn,ze tak byc musialo. to normlana reakcja- spedziliscie ze soba dwa lata, raz vbylo lepiej raz gorzej,ale mimo wszystko kochalas go i przywiazalas siedo niego, mysle,ze cos byloby nie tak gdyby zupelnie nic w tobie nie drgnelo..nie martw sie ,te obawki mina i bedzie wszystko ok, masz faceta, jestes szczesliwa, kochasz go a on ciebie i tak trzymaj!!pozdrawiam :*

na dodatek musze siedzec w pracy do 21, nie wem jak ja wytrzymam bo caly czas mam łzy w oczach. chciala bym teraz polozc se do łóżka z porcja lodów czekoladowych i z chrupkami i przelezec tak reszte dnai ogladajac jakies filmy, najlepiej sama:(