Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie odpuszcze!!

uderzył mnie cygan, nie mogłem mu oddac, co moge z tym zrobic??

Polecane posty

Gość warmpinacolada
Nie mam pojęcia jak to możliwe, że nikt im się do dupy nie dobierze. Człowiek się pomyli w PITcie o złotówkę to go będą po sądach ciągnąć, a im nic nie zrobią, choć żyją na poziomie extralux

Gość nie odpuszcze!!
wszystko ok, ale gdyby rzeczywiscie miało dojśc do wyrzucenia cyganów z polski, to niby gdzie?? Unia by nas zjadła za przesladowanie mniejszości

Gość nie odpuszcze!!
kto by brudasom oddał kase za domy??

Gość nie odpuszcze!!
wielkim błedem polaków jest to ze nie trzymamy sie razem, oni tak i na tym wygrywaja, inaczej by ich tutaj nie było

Gość warmpinacolada
Najlepiej do Kongo, albo na Sybir. A tak generalnie jak wygląda ich obecność od strony prawnej? Oni mają dowody osobiste, ubezpieczenie, zameldowanie? :D

Gość w polsce jeszcze nie ma ich
tylu ile widzialam np w Czechach :O masakra :O ja bym z nimi nie zadzierala bo to sie zle skonczyc moze cholota jedna :O

Gość w polsce jeszcze nie ma ich
Najlepiej do Kongo, albo na Sybir. A tak generalnie jak wygląda ich obecność od strony prawnej? Oni mają dowody osobiste, ubezpieczenie, zameldowanie? dobre pytanie :D

Gość masz tylko trzy wyjscia
pojsc na wojne z brudasami zglosic na policje czy do sadu chociaz w przypadku cygonow to i tak pewnie nic nie da bo jakos sie wymigaja albo zapomniec

"ja bym z nimi nie zadzierala bo to sie zle skonczyc moze cholota jedna" nie można poddawać się temu bydłu!!! White Power! :P Brudasy powinny być tam gdzie ich miejsce!

"podszedł i uderzył mnie pięścia w głowe i w twarz 3 razy" Wiadomo, że boli bardziej urażona duma. Oddanie mu spowoduje tylko eskalację konfliktu w niebezpiecznym kierunku. Ale możesz próbować dobrać się mu do d... od strony administracyjnej właśnie. Oni nie lubia żadnych kontaktów z przedstawicielami lokalnych władz. Im więcej ich będa musieli mieć tym bardziej ich to wkurwi.

Gość warmpinacolada
To jak z tymi dowodami? Może trzeba na nich donieść, że mają kradzione auto tudzież inną rzecz w domu, może jakiś obraz/zabytkowy zegar? Myślicie, że policja przejęła by się jednym donosem? Może zwołaj znajomych i niech każdy napisze co innego :)

Gość nie odpuszcze!!
Szukanie dziury w całym oczywiscie ze to jakis sposób, ale koszty, czas.. i ogladanie tych brudnych mord w moim miescie społecznosc cygańska jest tak duża ze pewnie na sądzie by sie nie zakończyło, a ja mieszkam tu od niedawna wiec nie mam tez wystarczajaco dużego towarzystwa by w razie kłopotów na nich liczyć jakis przezyje a za jakis czas cos wymyśle jak juz bedzie z tym spokój:P

Gość xsfzfcdzxczx
trzeba coś z tym zrobić żeby ta hołota zaczęła respektować prawo w naszym kraju skoro tu mieszkają:O

Gość nie odpuszcze!!
dokładnie

Gość nie odpuszcze!!
kilka dni wczesniej rozmawialismy z młodym cyganem, chwalił sie ze zawieraja małżeństwa nawet w wieku 14 lat a 20latek bez zonu juz prawdopodobnie jej nie znajdzie, nie chodza do szkół, nie pracują, musza robic jakies zajebiste wały

Gość nie odpuszcze!!
jakos dam rade kiedyś, ale nie odpuszcze brudasowi

Gość nie odpuszcze!!
szukanie dziury w całym poratujesz mnie kasa i prawnikiem??

Gość nie odpuszcze!!
dzis szef ma z nim rozmawiac, dowiem sie wszytkiego i podejme decyzje szukanie dziury, jak ty sobie wyobrażasz ze walcze z całą społecznoscia..?

" komiczne z Kaczyńskim i Rydzykiem trzymasz? White Moher Power!" nie znoszę tych brudasów, więc poprę nawet Rydzyka ;) panoszą się w nie swoim kraju!! Dobra autorze - dawaj adres!! A Wy kafeterianie szykujcie kosy na sztorc, widły i pochodnie!! :P

Gość nie odpuszcze!!
komiczne, robawiasz mnie dzieki za dobra wole:)

Właśnie napisałem, że walka z całą społecznością mija się z celem. Oni każdy konflikt traktują zbiorowo, ale... dobieranie się do tyłka ze strony administracyjnej jednemu jest dla tego jednego bardziej uciążliwe niż dla całej reszty.

Gość nienawidze cyganow tych
jebanych żebraków :o Nic nie robią a mają kasy więcej niż niejeden prawnik czy lekarz ze złodziejstwa i żebractwa. Raz przyszly do mojego dziadka 2 cyganki, niby cos tam mu sprzedać, dziadek stary, zal sie mu ich zrobiło wiec zaprosil do srodka, podal kawe, ciasteczka i troche z nimi porozmawial i kupil jakas rzecz, pieniądze trzymał w szafce w kuchni a one to widziały i jedna z nich powiedziała żeby zaprowadził ją do toalety a druga zdążyła zapierdolić całą puszkę kasy dziadkowi a miał w niej ok 6000zl (miał wysoką emeryture i odkładał bo sam nie miał co z kasą robić) :o Już nie mówiąc o tych cyganskich bachorach stojących pod sklepami i żebrzących "na bułkę" :o Już nieraz donazywalam jak tylko ktorys do mnie podszedł. A nasze panstwo utrzymuje tych skurwysynow a dla swoich to nie ma :o

Gość nie odpuszcze!!
zgadzam sie z ostatnim postem

Gość nie odpuszcze!!
dzwoniłem do szefa, od poniedziałku ide na inna prace:) w sumie cel osiagniety za cene kilku guzów na głowie:P ale nie zapomne brudasowi:)