Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiakowa**:)

DLACZEGO TAK CIĘŻKO ZNALEŹĆ PRACĘ!!??

Polecane posty

Gość Misiakowa**:)

Przeprowadziłam się z małej miejscowości, a właściwie wioski, do miasta, na śląsku. Zrezygnowałam z dalszej edukacji i zostałam po zawodówce (sprzedawca). Od marca roznoszę wysyłam CV wszędzie gdzie tylko się da. Przez ostatnie dwa tygodnie rozniosłam ponad 40 CV i wysłałam ponad 60 e-maili. Bez odzewu. Nie wierzę, że wszędzie chce się tylko wyuczonych po studiach. Pracowałam kiedyś w małym butiku ale niestety z powodów zdrowotnych musiałam się zwolnić. Chciałabym zacząć normalne życie, i nie sedzić u kogoś na garnuszku, chciałabym wziąć ślub, ale nawet nie mam pieniędzy na mieszkanie. Czasem myślę, że mam zwyczajnie pecha. Razem z moim facetem poszliśmy na rozmowy kwalifikacyjne. Jego przyjeli, mnie nie, a to ta sama firma... Nie uważam się za brzydką i głupią dziewczynę. Mam 20 lat, normalna, miła, kulturalna... Nie mogę już znieść tej niesprawiedliwości...

Gość OrientalnaSuka
ja też nie umiem znaleźć pracy, też szukam długo, od pół roku, też roznoszę dużo listów i wciąż na nic. A mam średnie. Ostatnio zaniosłam nawet do fabryki, gdzie praca bardziej dla panów... Jestem zdesperowana ale cóż... Takich jak my jest dużo, jednym się udaje innym nie...

Gość ()BrzydkieKaczątko()
A wyobraźcie sobie może że pracodawca który daje ogłoszenie otrzymuje ok. 200 CV i sobie tak "losuje" któres. Jak szybko potrzebuje pracownika...

Gość o rany .....no
losuje? 😭

Gość Karinka789
No całkiem możliwe ja tez długo pracy szukam a jestem po studiach. I wcale nie mam duzych wymagań ... Pech i siła wyższa... :(