Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska dupa

Ile mógł miec kobiet?

Polecane posty

Gość ciekawska dupa

Ile kobiet w zyciu mogł miec przystojny brunet w wieku 27 lat? tak pi razy drzwi

Gość M a r i n a
Co najmniej 10 ;)

Gość ciekawska dupa
Bozeee, dla mnie to troche nie do pomyślenia, ale czy to źle..akceptujecie to ze wasi mieli inne

Gość tysiąc pięścet sto dziewięćset

Gość gdyby głupota unosiła...

Gość zalezy jakie ma podejscie
zero - kilka - setki

Gość nnnnnnnnnynnnnn
87 i trzy pięte kobiety

Gość emi27l..
wg moich kumpli ( o ile wiem to w miare prawdziwe dane): - 24lata - 18 kobiet - 27 lat - 6 kobiet - 28 lat - 2 kobiety - 27 lat - ponad 20 (przygodny seks - dokladnie nie zliczy) - 26 lat - 12 kobiet (ale z wszystkimi byl w "zwiazku")

Gość MisiaKiciapapa
a załózmy ze ten mój bohater nie był w zwiazku stałym wiec jak to bedzie zmienia to postać rzeczy?

Gość MałaDuża...
Co za pytanie...Boże:(

Gość zakręć Kołem Fortuny
będziesz wiedzieć na pewno

wiec albo nie mial kobiety albo rucha sie bez zobowiazan, jednorazowe akcje i te sprawy

Gość emi27l..
to mysle ze twoj bohater rucha gdzie popadnie

pytanie jest zupelnie normalne, chyba, ze ktos ma jakis problem z tym

Prawdziwy facet rucha co popadnie i nigdy nie darzy uczuciem żadnej kobiety bo wie że nie sa tego warte. Sądzę że mógł mieć powyżej 100 partnerek.

prawdziwy chuj prawdziwy mezczyzna nie musi sie dowartosciowac ruchanie wszystkiego coma dziure i sie nawinie

Gość lo matkoo g
a jakie to ma znaczenie kazdy robi to co lubi wazne aby przy tym nie krzywdzic drugiego czlowieka 🖐️

"pytanie jest zupelnie normalne, chyba, ze ktos ma jakis problem z tym" Pytanie jest zupełnie normalne, jesli parnerom zależy na odowiedzi i ma to dla nich zanczenie Wtedy pytają się o to siebie. A nie ludzi na forum, którzy mogą przy odpowiedzi ponaśladować wróżkę Anielę, czyli wróżyć na podstawie własnego doświadczenia albo przykładów wśród znajomych. Każdy przypadek jest indywidualny. Zdarzają się z wyglądu cwaniaczki i lowelasy, którzy mogą startować w kategorii "doświadczony" prawiczek-gawędziarz., którego wszędzie pełno, a jakby zobaczył naga kobietę na łóżku to by się o ścianę zabił z wrażenia. A przypadki "cichej wody" która dupy rwie też nie należą do rzadkości. Ten topik jako podręcznik statystyczny jest bezużyteczny.

11 i 3/4 Bardzo śmieszne pytanie, to tak jakby patrząc na trampki domniemywać czy właściciel ma grzybicę...

Gość 3r5435435
Ja jestem przystojnym brunetem 188cm i mam tylko jedną bo się szanuję i nie kurwię.Dziękuję dobranoc

policz sobie srednia , bzyka sie POWIEDZMY od 18 roku zycia , twoj chlopak jest pozadny:-P czyli ma 27lat -18lat= 9 lat ruchanka i srednio , na 9 lat ile wychodzi miesiecy 108miesiecy, teraz w 108 miesiecy, powiedzmy ze nie ma duzych potrzeb bzykal sie naprzyklad raz wtygodniu srednia tyle wychodzi powiedzmy on ma male potrzeby i odmawial kobietom,heee czyli wychodzi 108podzielic przez tygodnie,czyli na 12=9 i teraz te 9 razy, razy 108 miesiecy =972 razy powiedzmy, napewno bylo wiecej; SAMA WIESZ JAK JEST BABIARZ TO MOWIE PRAWDE:-PI TAK MALO WYSZLO A CZASAMI MIAL NAWET Z JEDNA LASKA 2,3 STOSUNKI; czyli nie ejst aniolek, a gada co innego,bauhaha skad aj to znam, jak co to mu tak udowodnij,heee bedzie wiedzial ze nie ejstes gtlupia