Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsdfw332

zobaczcie głupcy na kogo głosowaliście

Polecane posty

Chciałbym zauważyć że stan ten jest wynikiem politycznych ekscesów od 89r. Trzeba było głosować na Tymińskiego.

Gość Kafe Prześmiewca
Ale PełO jest takie postępowe i modne. Co z tego, że nas zadłużają? Najważniejsze, że oddając na ich głos mogę się poczuć jak yntelektualista i elyta :classic_cool:

Szanowni interlokutorzy, Platforma nie jest winna wszystkiemu. Chciałbym zauważyć że w polityce jak i w przyrodzie nic nie rodzi się w miesiąc.

coś ty nam tu kopsnąłm kawałek warto rozmawiać, chybać człowieku na głowę upadł, prezentując jakiegoś cieńkiego oszołoma....

no fakt, ulewne deszcze to nie ich zasługa, choć powódź już trochę tak, a stołki okupują prawie 3 lata, i co? i coraz bliżej dna...

peowski klakierze, dobre, akurat mam poglądy jak Levi-Strauss i uważam. że polityka, jest kurzawą nonsensu, a my jesteśmy naczyniem grzechu. Z dwojga złego wybrałem PO, gdyż choć trochę bardziej realnie patrzą na świat w przeciwieństwie do rozmodlonych Pisiorów, z Prezesem mającym lekkie poyebanie w łepatynie.

haha, śmieszne :D gdzie nie spojrzę wychwalasz, a przynajmniej stajesz w obronie Platfusów, PiSiorów objeżdżasz, wręcz obrażasz na każdym kroku, a wybitne autorytety nie związane z tymi obozami, jak np. doktor hab. nauk ekonomicznych Krzysztof Rybiński, wyzywasz od oszołomów :D :o diagnoza: typowy platformiany klakier, w dodatku chyba niespełna rozumu (w związku z powyższym akapitem) i możesz sobie zaprzeczać 155 razy 🖐️

Gość palka zapalka
staczamy sie:(

Gość Sanetta
ano staczamy się. Nie widzę jednak sensu w zakładaniu kolejnego topicu o polityce. Bo to do niczego konstruktywnego nie doprowadzi, Polski i tak w jeden dzien nie zbawimy. Zaraz zaroi się tutaj od wyzwisk, przeklenstw i durnych komentarzy. Na co to komu, no na co to komu pytam ja Was się!