Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocrobic

Kupilibyście kawalerkę?

Polecane posty

Gość cocrobic

Opłaca się waszym zdaniem kupić kawalerkę na 5 lat ?Czy lepiej pomęczyć się z rodzicami ten czas , a może najlepiej wynająć mieszkanie. ? Kompletnie nie mam pomysłu co zrobić, jak myślicie jaka opcja byłaby najlepsza

Gość jasne że jasne
kawalerke zawsze łatwiej wynając , warto se kupic

Gość jhrhfjhfjhcv
lepiej kupić i spłacać raty niż te same pieniądze przeznaczać na wynajem jak sie ma kawalerkę to potem łatwiej zamienić na większe i dopłacić ja bym próbowała od razu kupić dwupokojowe - ale to ja czasem pojawia sie też okazja wynajmu jedynie za regulowanie opłat ty6pu czynsz, gdy właściciele wyjeżdzają za granicę na dłuższy czas szukaj okazji: czy wynajmu czy kupna za fajną cenę

Gość cocrobic
Szkoda mi kasy na wynajem w szczególności, że ceny są bardzo wysokie .Mam jeszcze pytanko bo ciężko mi sobie wyobrażic czy 29 mkw to na kawalerke ok ?

Gość cocrobic
Jednak widziałam np 35 m2 kawalerki , czasami zdarzająsię nawet 22 m i nie wiem czy nie jest zbyt mały metraż

Gość SunflowerGirl
Ja mieszkam właśnie w 35 mkw kawalerce - to dość duży pokój i kuchnia z aneksem jadalnym + łazienka i przedpokój. Jak się dobrze zagospodaruje przestrzeń, to z takich 35 metrów można zrobić bardzo funkcjonalne mieszkanko :)

Gość cocrobic
Raczej ma to być mieszkanie na 5 lat , a póżniej podwynajem by poszło

jak na kredyt to sie nie oplaca, jak za gotowke to co innego,ale poszukaj trafi ci sie i m2 kawalerki sa o zawyzonej cenie,szukaj m2 dostaniesz tez za ta cene,ale bedzie nieciekawe w srodkumserio gadam ,ale dlugo szukac

Gość fbhcfn
oplaca sie kupic, ewnetulanie jakies m3 40metrowe, troszke drozej ale sypilani emozna sobie normlanie zrobic :P