Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejtwarznapoduszce

Jestem bierna. Jak to zmienic?

Polecane posty

Gość jejtwarznapoduszce

Chciałabym zmienic swoje życie. To takie proste a jednocześnie takie trudne. Wystarczy zacząc dzialac. Niestety brakuje mi motywacji a przede wszystkim odwagi. Popadłam w lenistwo, marazm, przygnębienie. Nic mi się nie chce robic. Nie potrafie sie zmusic zeby nawet posprzątac. Nie wiem, jak sie zmotywowac. Co mogloby mnie rozruszac. Jak przelamac swoją niechec do dzialania. Jak zmienic swoj sposob myślenia. Jak sie przeprogramowac. Co zrobic zeby zmusic sie do wykonania jakiejkolwiek czynnosci. No, co????

"U mnie to są zaczątki lenistwa, poprostu nie ma mnie kto opieprzyć ." To rusz dupsko i weź się za siebie!!!! Nie ma nic gorszego niż rozlazła, leniwa baba!!! Dobre opieprzenie? ;)

Dziękiiiiii....Wstaje od tego komputera i ide coś zrobić ze sobą i z moim otoczeniem. Bo już zaczynam słyszeć przemieszczające się roztocza....

Gość aaaaaaaajghfuisdhflhsdf
Zastosuj to co Ci poradze, a dobrze na tym wyjdziesz.. Kup sobie po prostu deprim forte - bierz jedna tabletke dziennie o tej samej porze i jak skonczysz jedno pudelko zacznij kolejne. To lek na bazie zwyklych ziol, glownie dziurawca - nieszkodliwy, a bardzo pomaga.. Ja stosuje i moj stan sie o wiele poprawil