Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany panicz

gdzie te łajza Kaczor zyje? jak zacięta kaseta tylko Smoleńsk i Smoleńsk

Polecane posty

Gość zdegustowany panicz

głupi, zapatrzony w siebie sk0rwysyn ludzie potracili domy w powodzi, coraz droższe żarcie z powodu klęsk klimatycznych a ten przyjeb tylko Smoleńsk i Smoleńsk niedorozwinięty sk0rwysyn

Gość tgtg5
popieram i jeszcze jakiego to ma brata meczennika bo kurwa spłonał w samolocie to juz meczennik?

Gość
smoleńsk tragedia pis - może jeszcze zmach do komorosia i tuska i walka o wolną polske . HONOR&OJCZYZNA

wszyskie pisiory, to jedna rodzina, i nikt nie ma odwagi uświadomić Papy Smerfa, że jest mu potrzebna porada i pomoc psychiatry.

Gość pepe pan dziobaak
jak tu duzo benkartow porosyjskich i niemieckich jednostek ktore stacjonowaly od 1939r

Gość
bmblondyn ------ kolejny lepiej niech już komorowski wzmocni swoją ochrone o oddział pancerny i 20 helikopterów , i jeszcze tm gdzie będzie jechał nikt nie ma przebywać .

Gość bo jeśli nie on to kto
Wg mnie powinien dążyć do wyjaśnienia tej sprawy nawet kosztem wszystkich przegranych wyborów - bo to jest najważniejsze. I nie chodzi mi o to, że to był zamach - jak najdalsza jestem od wszelkich teorii spiskowych - ale jest tyle niejasności, że powinno być to wszystko wyjaśnione. Chociaż do końca i tak się pewnie nie uda.....