Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciugosciowa

depilacja obowiązek czy moda??

Polecane posty

Gość gosciugosciowa

Wiekszosc opowiada sie calkowita depilacja jako ze jest to higieniczne estetyczne itp jednakze ogladalam ostatnio kilka filmow z rozbieranymi scenami takich kobiet jak Monica Bellucci, Sophie Marceau, Eva Mendes czy sesjami ikon mody jak np. Kate Moss, Adrianna Lima i zauwazylam ze te strefy wcale nie sa do konca depilowane no moze jedynie uformowane w jakis paseczek czy cos. Wiec teraz pytanie: Dlaczego one piekne bogate kobiety, ktore stac na wszelkie zabiegi kosmetyczne(w tym laserowa depilacje) i sa dla wielu idealem kobiecosci nie depiluja sie calkowicie, a my mlode kobiety wrecz brzydzimy sie wlosami w tych okolicach i uwazamy to za absolutna koniecznosc??

Gość opektopek
Delikatny pasek jest najseksowniejszy. 100% golizny odpada :-)

Gość ciamciaramcia87
jedno pytanie - z jakiegos okresu sa to filmy??? kiedys busz byl w modzie

Gość gosciugosciowaaa
monica bellucci z malena 2000 i nieodwracalne 2002, eva mendes the traiining day 2001 z tego co pamietam:)

przed laty jak mój przyjaciel wyprowadził sie do Niemiec, mieszkał w kontenerze i miał za sąsiadów Turków. Jego żona określiła zwyczaje Turczynek dosadnie, golą france pupy, ale sie nie myją, może moda na usuwanie owłosienia, wzięła się od zwyczajów arabskich, kiedy kobieta musiała usuwać wszystkie włosy od szyi do ziemi....

Gość ewakuacja oknem
dla mnie to nie jest żaden obowiązek ani tym bardziej moda. co najwyżej udogodnienie wtedy jak mam ochotę na wygodę 🖐️

Gość po cholere dwa takie same
tematy?

Gość Monique2222
a ja tam się cala depiluję ;) choc na nogach np bym nie musiała bo włosków prawie nie mam i są jasne ,ale i tak depiluję. depilacja nie jest to opbowiązek nikt nikogo nie zmusza ,ale dla mnie np babka z ,,futerkiem" w okolicach bikini jest nieapetyczna.. choc może sie nie znam bo sama jestem babką ;)

Gość Monique2222
ale np moj facet woli wydepilowane ,a pedofilem nie jest ;)

Gość glodna wiedzy
ani owlosione, ani totalnie wygolone, na wzgorku paseczek, ana wargach przystrzyzone:D

Gość Sohappy 26
Polecam naturalne metody Od wielu lat stawiam na pastę cukrową. Nie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Z samego początku chodziłam do sklepu gotową pastę, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Mother 29
Znajoma zrobiła sobie depilacje laserową, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. Jest mega zadowolona. Super sprawa, wystarczyło tylko kilka zabiegów. Było w sumie bezbolesne.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość kosmetyczka 25
Znajoma poszła na depilację laserową, o ile pamiętam, to był to Palomar Vectus . Jest mega zadowolona. Sama byłam pod wrażeniem efektu. Już po jednym zabiegu zauważalne były efekty. To to był najlepszy wybór. Nic nie bolało. Super rezultat. Jeżeli macie dylemat czy warto zdecydować się na depilację laserową, to gorąco mówię - tak warto. http://www.vipseo.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-skuteczna-metoda-usuwania-owlosienia/

Gość Ja_Dyzio
głupota, durnota, debilizm ! - kobieta z pięknym zarostem na vaginie, który wygląda jak majtki, wycina do zera cały zarost i zakłada majtki , chore !

Gość Sandra 25
To może się wam przydać natknęłam się na interesującą wyszukiwarkę salonów z zabiegami depilacji laserowej. Można przeszukiwać po różnych miast. Działa bardzo prosto. Wystarczy wybrać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to znaleźć gabinet kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej.

Gość Sonia 21
Koleżanka wysłała mi link fajną stronę o różnych rodzajach depilacji http://depilacja24.pl Jest naprawdę fajna. Zaszokowało mnie, że jest aż tyle sposobów depilowania. Zawsze używałam zwykłych maszynek. Bardzo zainteresowała mnie depilacja laserowa. interesuje mnie jaki jest wpływ lasera od depilacji na tatuaż , ktoś wie?