Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaaa taaam rzuconaa

powtórka z rozrywki?

Polecane posty

Czy jest to możliwe, zeby mogło sie wszystko powtórzyć ? Czy to tylko przypadek.. zacznę tak .. rok temu w czerwcu poznałam chłopaka na imprezie .. od razu przypadlismy sobie do gustuu. całe wakacje były super.. spotkania itp.. on mówił ze mu zalezy itp.. w pewną sobote we wrzesniu pokłóciłam sie z przyjaciólką... o jej chłopaka...była pijana i myslała, ze ja z nim swiruję, ze go podrywam on mnie itp ... potem kótnia z moim chłopakiem.. on powiedział.. ze jest dla mnie za dobru itp po porstu koniec miłosci .. w tym roku czerwien.. poznaje chłopaka ... przypadamy sobie do gustu... jest fajnie spotkania itp.. wrzesien kłotnia z kolezanką znów o jej chłopaka tylko ze innego... po tej kłotni mój chłopak mówi.. ze jestem dla niego za dobra... ze nie chce związku.. zostanmy przyjaciólmi.. co jest ? co to ma znaczyc? czy ja mam już jakąs paranoje.. czy to wszystko przypadek ? jak myslicie ?

Gość daj se spokój z tą koleżanką
wiem po sobie jeśli chcesz szczęsliwego związku miej dystans do koleżanek bo jeśli nie to dobrze na przyszłośc ci nie wróży i zawsze historia się będzie powtarzała

ale to raczej nie przez nią .. moi nie byli przy kłotni z nia.. ona nie miała z nimi dobrego kontaktu.. tzn z tym pierwszym moze tak.. ale z tym drugim.. to raz moze się z nim widziała moze dwa razy ... czy ona przynosi mi pecha? ha to jest dziwne..ale i tak teeraz z nią nie rozmawiam.. rok temu się do mnie odezwała po kłotni teraz juz nie...