Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hthyhyh

Opalona ciemnowłosa czy bledsza jasna blondynka?

Polecane posty

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnn
śniada ciemnowłosa

Gość Monique2222
opalona ciemnowłosa ,ale nie Polka bo to u Polek wygląda baardzo tandetnie. Więc w przypadku polki lepsza naturalna blondynka..

Gość Monique2222
Bo są 2 rodzaje ,,plastików " w Polsce Przeważnie są to albo wlaśnie brunetki zrobione na mulatki ,ale widać ,że to Polki i wychodzi to okropnie albo farbowane blondyny i spalone na solarce

Gość sa mianowicie
kafeterianki

Gość Monique2222
są ,naturalne dziewczyny czyli nie sztuczne ;) generalnie uważam ,ze każdy powinien się trzymać koloru włosow zbliżony do naturalnego. Bo sztucznie wygląda jak brunetka naturalna farbuje się na blond ,albo blondynka na czarno..

Gość Monique2222
czasem szatynkom jest ładnie w blondzie.. ale przy ciemnej karnacji juz nie koniecznie

Gość meska rzeczy ty przypadkiem
nie jestes meska pomarancza??

Gość Monique2222
no mają ,ale zależy na jakich włosach jak farba będzie wyglądała. Bo nie ma szans ,żeby na ciemnych wlosach farba blond wyglądała naturalnie jak nie farba

Tak to ja. Ogólnie sporo jest ładnych kobiet, niestety panuje aktualnie jakaś dziwna moda na ostry makijaż i tatuaże ale sądzę że to też się skończy.

Gość Monique2222
a na jasnych .. no może wyglądac w miarę naturalnie ,ale rzadko blondynce jest ładnie w ciemnych włosach

Gość meska rzeczy ty przypadkiem
czemu zmieniles nick ?? wiedziauam ze skads cie znam:classic_cool:

Blada blondynka wygląda mdło, w ogóle mi się blond nie podoba. Brązowe naturalne długie włosy i śniada cera jest najładniejsza , pod warunkiem, że skóra jest gładka, nie była nigdy na solarium, nie znajduję się pod maską z pudru. Najochydniejsze co może być to farbowane na czarno kłaki, tlenione na blond kłaki i połączenie czarnego i blondu (z pod spodu wychodzą czarne pasemka) i właśnie jak do tego dochodzi solarium to jest największa tandeta na świecie.

Gość Koleżanka Szklanka....
Tzw "borsuk"- nie mogę patrzeć, jak sobie to niektóre na własne życzenie robią, to zaprzeczenie wszelkiej naturalności wyglądu. A ja bym chciała mieć naturalną opaloną cerę i ciemne włosy (niekoniecznie kruczoczarne), niestety jestem jednak bladą blondynką i nic z tym nie zrobię, tak więc moja odpowiedź na to pytanie nie byłaby jednoznaczna :)

Skunks albo borsuk, częściej spotykałam się z nazwą "borsuk"- ale nazwa ta krążyła w kuluarach wśród osób czujących niesmak w stosunku do tej fryzury, bo podejrzewam ,że te, które się nią krzywdziły nie wiedziały co przypomina:)

Gość alicjaxyz
a mnie się podobają blondynki choc sama nia nie jestem . takie naturalne , jasne o ladnych buziach..nie podobają mi się ,,świnskie blondynki" albo typu helgi ,albo tlenione czy platynowe

Gość alicjaxyz
a brunetki.. większość dziewczyn w polsce to naturalne ciemnowłose.. sama mam ciemne włosy ,ale maluje na rudo

Ja jak byłam mała to miałam zupełnie platynowe naturalnie włosy. Potem ściemniały, zmysiały, więc, żeby nadać im ciekawszy kolor robię farbą na całe włosy, niestety nie mogę dojść do takiego odcienia jakbym chciała, bo zawsze mi jaśnieją i koniec końców mam bardzo jasny blond (broń Boże świński lub zupełnie biało-paltynowy), skłaniam się ku naturalnym odcieniom i taki bym chiała uzyskać. Mimo, że dużej różnicy między odrostami a farbowanymi nie ma to i tak jak je cm widać to farbuję, bo nie podobają mi się odrosty, a już jak czarne wystają spod blond i do tego tłuste to makabra wręcz. Wszystko zależy więc od naturalności albo umiejętności zrobienia się na naturalną- wg mnie oczywiście. Są ładne ciemne i są ładne blondyny.

Gość gość
Czemu kobiety nie rozumieją że czarne włosy szpeca i postarzaja? Cała Europa maluje się na blond tylko Polska się musi wylamac z jakąś ochydna moda

Gość Jula8980808880
To zalezy od rysów twarzy i figury, ogólnie od całokształtu. Obie moga być zarówno ładne jak i brzydkie. Ale mnie się bardziej podobają kombinacje: brunetka z jasną karnacją, albo blondynka taka lekko opalona :) To czesto ładniej wyglada