Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odczegotomozebycc

spuchla mi gorna warga

Polecane posty

Gość odczegotomozebycc

mialam stresowa sytuacje troche sie wkurzylam i zeby sobie ulzyc zaczelam plakac . wytarlam nos husteczka ktora wyjechal z kieszzeni spodni wiec byla juz na pewno uzywana do czegos. nagle poczulam ze gorna warga lekko mi spuchla. i nie wiem czy to od tego stresu (jakas zmiana cisnienia czy cos) czy na tej husteczce cos bylo . wczesniej smarowalam kolana takim zele wiec moze t husteczka byla od niego ubrudzona. sama juz nie wiem od czego to sie stalo. opuchlizna powoli schodzi

Gość ja tak małam gdy...
dostawałam gorączkę, która czasem pojawiała się pod wpływem silnych emocji lub przemęczenia. Być może masz podobnie.

Gość Koleżanka Szklanka....
Mi całkiem niedawno spuchła warga oraz cała okolica warg i puchłaby dalej gdyby nie zastrzyk odczulający w pupe podany w szpitalu. Powód podany przez lekarza: reakcja na tabletkę przeciwbólową. Ciekawe, co by wymyślił, jakbym nie powiedziała, że brałam tabletkę:)

Gość odczegotomozebycc
ale goraczki nie dostalam. warga juz w normie

Gość Koleżanka Szklanka....
Może Cie coś ugryzło, albo po prostu bez konkretnego powdu, ja kiedyś też miałam rano coś takiego, ale znikło po prau minutach. Było dziwne, ale jak znikło to się już przestałąm zastanawiać:)

Gość odczegotomozebycc
wlasnie nic mnie nie ugryzlo. tylko mysle ze faktycznie na tej chusteczce moglo cos byc rezsztki tego zelu np