Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toNiemójDzień

czy dziś też ktoś Was wkurzył?

Polecane posty

Gość toNiemójDzień

jestem super, extra wkurzona, czy tylko ja mam dziś taki beznadziejny dzień, czy tylko ja? :(

Gość toNiemójDzień
a mnie chłopak .. wkurzył dziś , wkurzył wczoraj.. jutro pewnie znów będzie to samo .. :(

Gość toNiemójDzień
opierdzielenie nic nie daje.. dzielą nas km.. spotykać się możemy raz na miesiąc.. jedyne co nam zostaje to telefony.. jak przyjdzie tęsknota to mam tylko telefon..i nic więcej już nie widzieliśmy się 3tygodnie.. tęsknota mnie zżera, dzwonie do niego.. a on mi na to ze zajęty zadzwoni za 30min.. mija 3godz.. on nic.. dzwonie do niego po3 godz żeby chwile pogadać, a on mi mówi, że zapomniał, że chciałam rozmawiać, a teraz ogląda tv ( to już napisał w sms ) ... i takie sytuacje zdarzają się od kilku dni.. czy jestem czegoś winna, winna tego, że cholernie tęsknie.?

Gość mnie wkurzył mój ginekolog
Mam wrażenie, że to pajac, a nie lekarz. :-o

Gość mnie wkurzył mój ginekolog
a po cholere ci taki chłopak, który nie ma dla Ciebie czasu?

Gość toNiemójDzień
wszystko jest wspaniale.. po za tym, że potrafi 'powiedzieć mi ''zapomniałem'' ... i następnie udawać, że to że ja tęskniłam , to nic się nie stało...

Gość toNiemójDzień
jest z kim pogadać na kafe, no nie ma co.. :(

Gość proszę bardzo
Po kolei od samego rana: 1. młodzież w tramwaju 2. palący przechodzień 3. szefowa 4. opiekunka w przedszkolu 5. służba zdrowia 6. brat Jarosław

Gość aziii
mnie wkurza prawie codziennie Kaczor

Gość mnie on wkurzył....
musiał iść akurat tą stroną ulicy? Czy ja musiałam podnieść wzrok akurat w tej chwili? W chwili kiedy za moment po prostu by zniknął i nawet nie wiedziałabym, że był tak blisko? Choleraaaaa...a jednak się stało:(

mnie nikt chociaz ktos dosadnie powiedzial mi co o mnie sadzi-jaka jestem i co robie nie tak:) nie wkurzylam sie bo niestety to prawda zdziwilo mnie tylko,ze tak szybko mnie rozgryzl ale wiadomo specjalista;)

Gość autorko a on zawsze taki był ?
czy tylko od jakiegos czasu nie ma czasu ? A podejrzewasz zdrade ?

Gość toNiemójDzień
mnie on wkurzył ---> jak czytałam Twojego posta to aż mi się buzia zaczęła uśmiechać :D autorko a on zawsze taki był ? ---> czasem kiedy się xxx czasu nie widzieliśmy, a tęsknota przerastała i mnie i jego.. zdrada to na pewno nie jest .. tylko głupia psychika facetów.. moim zdaniem :(

Gość wózkowe dylematy
Mnie wkurza dyrka, bo ma od tygodnia zły humor, codzienne włazi mi na zajęcia i generalnie czuję się zaszczuta bez powodu.

Gość toNiemójDzień
nie Brzydula30.. ja studiuję w jednym mieście, a on w drugim.. podejrzewam, że jeszcze bardzo długo.. ;( i nie wiem jak to wytrzymam.

Gość aldona7897
A mnie mój narzecony, którego złapałam na "niewinnym kłamstwie". Dodam, że niełatwo mnie wyprowadzić z równowagi. Na pochybel im wszystkim - ja pije sobie piwko, Wasze zdrowie, Drogie Wkurzone!!!

Gość toNiemójDzień
aldona7897 a co Ci zrobił?

Gość mnie on wkurzył....
Za to moja buzia wcale się nie uśmiecha. Od dwóch miesięcy próbuję zapomnieć o tym facecie i całkiem dobrze mi szło...aż do dzisiaj.

Gość też wkurzona
mnie mąż wkurzył strasznie z samego rana, potem szefowa, ale dzisiaj to nic, wczoraj to miałam taki piątek trzynastego:) ale zanosi się na okres, więc pewnie wyolbrzymiam:))

Gość aldona7897
Heh, niby nic, ale odkryłam, że powiedział ostatnio nieprawdę. A ja bardzo nie znoszę kłamstw. Jestem zła, poszlam po piwo, siedzę sobie przed kompem i nie odzywam się. A na jutro umówiłam się ze znajomym z pracy. Niech ma!! ;)