Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość annnykim

PROBLEM Z...CZŁONKIEM :( WEJDŹ.

Polecane posty

Gość annnykim

hej Sluchajcie dziewczyny mam problem powazny tzn dla mnie bardzo powazny i mam nadzieje ze ktoras z Was pomoze .. Chodzi o to, ze moj chlopak ma bardzo nieprzyjemny zapach penisa. Kiedy to zauwazylam postanowilam ze będe sie wieczorem kąpac razem z nim i ze będe go myc no i mylam mu pare razy jego czlonka (tak porządnie i dokladnie) oczywiscie moj chlopak nie wie o tym podstępie, po prostu mowilam mu ze szorujemy wacka bo musi byc elegancki jak będzie wchodzil do mojej pochwy. no nic innego inteligentniejszego nie moglam wymyslic wiec mylam mu pare razy penisa ale niestety zaraz potem w lozku przekonywalam sie ze mycie nie daje efektu bo po prostu penis smierdzi :/ jak czuje ten zapach to nie chce mi sie znim kochac. nie wiem czy on to czuje czy nie, nie rozmawialm z nim narazie bo nie wiem jak to powiedziec mu zeby mu przykro nie bylo.kocham go i tak starsznie mi zalezy na nim no i nie wiem co robic. mysle ze nie jest chory na zadna grzybice ani nic takiego bo pewnie by mnie juz zarazil a mi sie nic nie dzieje,poza tym u niego tez wszystko ok no oprócz tego niemilego zapachu penisa :( za chwile przyjdzie z pracy i bedzie chcial sie ze mna kochac a mi sie juz niedobrze robi jak pomysle ze znowu mam to wąchac no i co mam zrobic??:(:( dziekuje Wam z gory za odpowiedzi..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować