Gość ala mała Napisano Wrzesień 10, 2010 na kangura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Profesorka 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Przystojniak to na co czekasz? Bierz lalę w obroty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala jak ta lala Napisano Wrzesień 10, 2010 mam przerośniętą łechtaczkę, czy to Cie nie zniechęca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Profesorka a ty chetna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Profesorka 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 grupowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 skadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 ubóstwiam trójkąty z pięknymi kobietami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala jak ta lala Napisano Wrzesień 10, 2010 przystojniak możesz byc moją kolejna zdobycza, ostnią był mój pies, niezle mnie popychał i był ładniejszy od Ciebie i ładniej mu z ust pachnialo i nie dorastasz mu do łap hah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala jak ta lala Napisano Wrzesień 10, 2010 W takim razie idę w odstawkę, tak? :( Widze, ze kobieciarz z Ciebie, przystojniaku jakich malo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala jak ta lala Napisano Wrzesień 10, 2010 Nie zwaracaj uwagi na podszywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 lala jestem zainteresowany. jak wygladasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 gdzie jestes> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala jak ta lala Napisano Wrzesień 10, 2010 Juz jestem, musialam na chwile odejsc od kompa. Mam 172, dlugie blond wlosy i zielone oczy. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala jak ta lala Napisano Wrzesień 10, 2010 ważę 85 kg, ale tak cię zadowolę, że nie przejmuj się moją wagą jestem strasznie wyposzczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet zaproponował mi romans Napisano Wrzesień 10, 2010 śmiać mi się chce jak czytam ten topik ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bellyjelly 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 jaka żałosna konwersacja :D nie mogłam oprzeć sie skomentowaniu jej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..Poxi.. Napisano Wrzesień 10, 2010 Kocham sex;) Wszystkie pozycje sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2014 Ja jestem mezatka od wielu lat. Kochamy sie ale sex to nie teatr. Wspolny prysznic, pozycja wstepna to ja na plecach maz caluje piersi i rozchyla mi nogi lizac lechtaczke i pieszczac srom. Nastepnie ja biore k***ska , sciagam skorke i caluje meza w czubek ptasza, pocieram ,pieszcze i sse. Ustalamy czy maz co lubie spuszcza sie mi w buzie najpierw ****ajac cipke oczywiscie, czy zleje sie w cipke. Kocham tego swojego faceta A pozycja ta uluubiona przy wlasciwym ******iu to od tylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach