Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazjaa21

nie moglabym zyć bez seksu

Polecane posty

Gość Anastazjaa21

Tak stwierdziłam. Kiedyś miałam przerwę 3 miesiące bez seksu i ledwo wytrzymywałam to .. serio. Może uznacie mnie za pusta itd ,ale zawsze wyszukiwałam sobie partnerów , nawet takich co ich mało znałam żeby tylko się kochać.. nawet tydzien czy 2 mi ciężko wytrzymać.. przez to mialam już trochę partnerów. powiecie ,że pewnie cos złapalam? Nie bo jak mam stałego partnera robimy badania te najważniejsze, a jak przypadkowego używamy gumki.. ale wolę tych stałych partnerów ;) Seks to najpiekskniejsza rzecz na świecie nie wiem jak można go nie uprawiać np latami

Gość koodlenoodle
and??????nudna zciebie suczka

Gość Anastazjaa21
Dlaczego? Mnie też by się chciało ,ale z niewłaściwą osobą.. wiadomo nie zrobiłaby tego z każdym. ale z właściwą to nie ma piekniejszej rzeczy nawet jeśli sie tej osoby nie kocha

Gość futrzak
ja zyje juz 21 lat bez seksu i jest :) jest dużo ciekawszych rzeczy

Gość Delicja00
Ja też uważam, że seks to piękna rzecz, ale z ukochaną osobą, a nie z byle kim! Co jest pięknego w seksie z przypadkowym facetem, którego ledwo się zna?

Gość koodlenoodle
no dobra spoko i w dalszym ciagu pytam co kuzzwa z tego?esej piszesz do psiej pizdy czy co

Gość ja prawiczek wierzę ci.
Jestem prawiczkiem i od 7 lat się masturbuję regularnie po 2-3 razy dziennie. Bardzo chcę kobiety ale jestem nieśmiały i tak się męczę :(

Gość Anastazjaa21
szczerze mówiac uwazam ,że nawet z obcym facetem seks potrafi byc cudowny.. przynajmniej dla mnie był ;) może mam obsesję ,ale seks to dla mnie jedna z najważniejszych rzeczy . puste to czy nie puste ,ale prawdziwe

Gość Anastazjaa21
ktoś tu powiedział ,że wszystko przemija.. ja tam bym się chciala kochać nawet jak będę stara o ile będe miała siłę ;) najwyżej kupię mężowi viagrę i huraa :D