Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananananaaaaaaaaaaaa

problem.. zbyt duzy rozmiar

Polecane posty

jestem drobna dziewczyną mam 160. jak można sie domyślić ,, tam " też jestem dosc drobna w środku. mój facet jest bardzo obdarzony przez nature za to. ma może z 19 cm. każdy seks to dla mnie ból. czesto podkrwawiam. próbujemy plytszych pozycji ,ale to malo co daje. poza tym co to za seks bez spontaniczności.. mój byly facet miał może z 15 cm . też czasem mnie bolało jak gleboko wszedl ,ale seks był ok generalnie. a z tym masakra. wstydzę się z tym iść do ginekologa. wiem , problem to niedopasowanie.. ale nie chce przez to zmieniac faceta :( jakies rady?

up

Gość koggi
a boli Cie od jego długości? to niech nie wpierdala go tak głęboko

Gość z 5 lat temu...
są różne pozycje, różne stymulacje :) proponuję np taką: facet leży na plecach, Ty leżysz na facecie (Twoje plecy na jego klacie). PRzy jego rozmiarze to będzie dla Ciebie bezpieczne ;) a i dające sporo satysfakcji :) Nie ma co się rozstawać, wszystko da się załatwić ;) Na pewno odpada wam "na pieska", współczuję ;)

no właśnie on lubi na pieska.. ale cóż wtedy czesto mnie boli.. wydaje się to błahy problem ,ale ja się czasem nawet boje ,że cos mi sie tam uszkodzi.. bo jak krew mi sie leje..i poza tym on lubi czesto.. doszło do tego ,że czasem się boje seksu

Gość z 5 lat temu...
no cóż... w takim razie chyba będziecie musieli znaleźć "substytut" tej pozycji ;) Myślę, że w waszym przypadku dobre będą łyżeczki, może klasyczna, na pewno Ty na górze - wtedy sama będziesz decydowała o głębokości i szybkości. Przejrzyjcie wspólnie jakieś stronki internetowe albo kupcie Cosmo (tam zawsze jest kilka stron poświęconych seksowi i pozycjom) i zróbcie własny "katalog" pozycji :)

Gość Facet

Dziwne ja mam 21cm i żona zadowolona fakt po dobrym pieprzeniu niepodności się z łóżka jakieś pol godziny ale i tak zadowolona może musisz iść do ginekologa napewno coś zaradzi cipki nie wytrzeszcz nieboj się a wiem co mówię ☺️