Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorota0280

co zrobiliście w życiu najgłupszego?

Polecane posty

Gość _klaudoocha_
Jestem na kafe od rana do nocy:D

Gość Hello Kiddysmsmms
urodziłam się

Gość Cherry Bomb
poszłam pierwszy raz do łóżka z facetem, którego nie kochałam:( a Ty autorko tematu?

Gość rezrkropzrriu
wyszlam za maz po 3 miesiacach znajomosci,to bylo najglupsze co w zyciu zrobilam,bylismy ze soba w malzenstwie tylko 5 miesiecy,sprawa rozwodowa ciagnie sie juz przeszlo 2 lata,jestem taka wkurwiona na siebie ze szok

topik dla mnie stworzony ... w swoje 18 urodziny uchlalam sie po raz pierwszpilam wodke jak sie dosadzilam to sie nachlalam ,ale jeszcze bylam na nogach .Razem z kuzynka przechodzilismy kolo dworca a mi zachcialo sie kupe i zaloylam sie z kuzynka ze zrobie kupe przed dworcem na srodku ulicy byla 1 w nocy wiec usiadlam na srodku ulicy i sie zesralam:) jak chodzilam do mojeg chlopaka (obecnego meza_) wsttydzilam sie robic siku u niego bo jego stary mial obok pokoj .Wiec prosilam go zeby przynosil worki sniadaniowe ,siadalam kolo lozka i sikalam do woreczka a nastepnie wyrzucalam przez okienko

Gość gghfhfhfh
uprawiałam sex grupowy boje sie ze zdjeica z tych zabaw wyciekna kiedys

zostałem mechanikiem...dziś w lodówce zamiast masła czy szynki mam halogeny...a pod łóżkiem mam pudełka z częściami...no i wszedłem na kafe...

Gość ..Poxi..
Jem orzeszki ; (

Gość gfhfghghgjg
jennifer8787*** jesteś obleśna:o jeszcze to pierwsze to chuj w to bo nachlana byłaś, ale to drugie ja piernicze:o:o:o

Gość lubisia
Że pozwoliłam dwóm facetom się we mnie tak zakochac.Z jednym 8 lat z drugim 4 mies. i oby dwóch myśle że skrzywdziłam bo nie mogłam już w tych związkach wytrzymac i to mnie bardzo boli:(:(:( bo nie chciałam by przez zemnie cierpieli.Dlatego powiedziałam sobie że będe się starac by nikt więcej się we mnie tak nie zakochał jak oni.Bo do dziś jest mi z tym ciężko jak cholera :(