Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpppppppppppp

help!! szukam prawdziwej zołzy

Polecane posty

Gość helpppppppppppp

prosze o kontakt dziewczyne,która czytała książke "dlaczego meżczyźni kochają zołzy"

Gość helpppppppppppp
może napisze o co mi chodzi i potrzebuje porady c zrobić. chodzi o chlopaka oczywiscie. bylismy umowieni na dzis ale on nie przyszedl, był zmeczony i zaspal... nie zebym teraz wylewala morze lez ale chcialabym cos zrobic zeby mu w piety poszlo... zrobic cos jak prawdziwa zołza ale nie wiem co. nieodzywac sie, napisac cos wrednego.... pomocy

Gość helpppppppppppp
no tak ale w tej chwili co zrobic, on nie zadzw. ze nie przyjdzie tylko napisal ze zaspal... i co zrobic odpisac ze jest debilem, czy olac i nie pisac nic?

Gość helpppppppppppp
hmmm chciałabym zeby mu bylo tak strasznie glupio i zeby w koncu zrozumialze tak sie nie traktuje kobiet bo to nie 1 raz bylo). najchetniej bym napisla zeby sie przestal odzywac, ze juz mu nie bede zabierac cennego czasu na spanie ale to nie w stylu zolzy

Gość helpppppppppppp
no tak ale pytanie co do tego czasu zrobic, w tej chwili napisac cos wrednego i zlosliwego czy olac go i czekac az samsie odezwie zaniepokojony cisza?? chyba to jest najlepsze... nie napisze nic a jak sie odezwie to hmm...?? doradzi ktos?

Gość oooonnn
zołza to inaczej wg słownika wiedzma jędza hetera nie wiem czemu inni takie kochają ale kiedys zozumią co to za typ ja juz zrozumiałem i trzymam sie z daleka od takich

Gość helpppppppppppp
no i ok, ja chce taka byc.... ale jeszcze nie czytalam tej ksiazki i nie wiem do konca jak to zrobic nadal potrzebuje pomocy

ile masz lat? takie cyrki to ja odstawiałam w wieku lat 18, teraz mnie denerwują niemiłosiernie i wgniatam w podłogę wszystkich sfochowanych chyba w okolicach 19 urodzin nabyłam sobie świetny komplet bielizny erotycznej, wtedy dla mnie kosztował majątek, żeby sobie w nim powiedzieć przyjaźnie 'sajonara' z wyłożeniem życzeń powodzenia wszystko tonem wykładowym i profesorskim, zero emocji cały dzień się pindrzyłam, ale do tej pory wspominam paraliżoszok :) ale to było dawno, w czasach inicjacji :) a on dzwoni do dnia dzisiejszego :) raz chyba specjalnie czekałam do walentynek z 'adieu' miałam też okres siostry miłosierdzia i podobały mi się ofiary losu i takie sieroty niezbadane są wyroki boskie :)

Gość helpppppppppppp
nie wazne ile mam lat. nadal nie wiem jak sie zachowac... na pewno nie chce mu powiedziec ze nic sie nie stalo... i chyba juz nie chce go widziec...

na razie nic nie pisz, ochłoń, od jutra udawaj że nic się nie stało i potem ty go wystaw. jak będzie się pluł, to go olej ;-)

Gość helpppppppppppp
thx :)