Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISLABIM

WROZBA DLA 5 OSOB ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość anonimowooo
ewa16.04.87..jak moje małżeństwo czy rozwiążą się problemy ,czy pojawiła się zdrada, jak sytuacja rodzinna.. bardzo proszę o wróżbę stoję pod znakiem zapytania co dalej..

Gość ISLABIM
KOCHANE ,WROZE WAM W MOIM WOLNYM CZASIE NIE MOGE NIC POSPIESZYC PRZEPRASZAM ZE NIE POKOLEI DLATEGO WLASNIE PROSILAM TYLKO 5 OSOB

Gość lubisia
ISLABIM Wyjdzie i wierze w to głęboko.A nie wyjadę nigdy bo jestem sama z córcią i za nic nigdy jej tu nie zostawie.A tak naprawde też nigdy mnie nie cągło gdzies w daleki świat ,mam tu swój maleńki świat i raczej tu pozostane ;):)

Gość ISLABIM
NICZYJA I SAMOTNA,W TYM ROKU NIC NIE WSKAZUJE NA ZMIANE,UWAZAJ NA KWIECIEN POJAWI SIE OBCOKRAJOWIEC W TWOIM ZYCIU MUSISZ BARDZO UWAZAC WIDZE NIECHCIANA CIAZE,COS SIE WYDARZY NIESTETY WIDZE EWIDENTNIE ABORCJE,DUZO WIDZE POD TWOJA DATA URODZENIA JESLI CHCESZ WIEDZEC CI MOJEGO MAILA.ALE NAPEWNO UWAZAJ

Gość niczyja i samotna
bardzo chcę

Gość ISLABIM
EWA,CZY JESTES W CIAZY?

Gość anonimowooo
tak

Gość angeeeeelaaaa
ISLABIM tak mam zdolnosci artystyczne, prosze o dalszy ciag wrózby i dziekuje z góry

Gość ISLABIM
MOJE DROGIE ZYCZE POWODZENIA,PAMIETAJCIE JEDNO ZE ZYCIE I TO Z NIM ZROBIMY LEZY W NASZYCH REKACH.TO JEST KAFETERIA A JA TO ROBIE TUTAJ JAKO HOBBY,MOGE TUTAJ DAC TYLKO POMYSL LUN NAPROWADZIC ,SZCZEGOLOW NAWET JESLI WIEM PISAC NIE BEDE JEST TO NARUSZENIE MAGII I PRYWATNOSCI.POAZDRAWIAM. NICZYJA I SAMOTNA:kwark23lon@yahoo.co.uk

Gość niczyja i samotna
Islabim jesteś jeszcze ? jaka aborcja ja tak bardzo chce mieć dziecko

Gość anonimowooo
czy mogła byś mi coś napisać..

Gość ISLABIM
PODALAM SWOJEGO MAILA I UDOSTEPNIAM GO TYLKO OSOBOM SZCZERYM I ZAINTERESOWANYM.OBIECUJE ZE W WOLNYM CZASIE JUTRO ODPISZE,NAPISZCIE TYLKO SWOJE DATE UR ,SZCZEGOLNIE PROSZE NICZYJA I SAMOTNA I EWA.

Gość Ewelina62
Jedna z najlepszych to wróżka Grażyna. Jej numer to 708-403-155 i nie jest drogo, coś koło 2,58zł Warto zadzwonić i przekonać się na własnej skórze. Mi się sprawdziło wszystko, koleżance jakieś 70%.

Gość Nova Tarnów
Szukasz Szkoły ? Dołącz do nas ! Rekrutacja trwa Zapraszamy serdecznie do NOVA Centrum Edukacyjne w Tarnowie . Nasza szkoła może pochwalić się szeroką ofertą kierunków, jak również kursów krótkich. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą oraz do zapisów za pomocą stron internetowej: http://www.nova.edu.pl/ bądź bezpośrednio w sekretariacie na ul. Krakowska 17/14 W razie pytań prosimy o kontakt z sekretariatem szkoły pod numerem 143000350 lub mailowo na adres tarnow@nova.edu.pl

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie  Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
Cześć Tarnów  Rekrutacja zimowa w szkole NOVA CE ruszyła! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! Przyjdź i zapisz się na swój wymarzony kierunek. Czekamy na Ciebie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu 796400893! Zapraszamy!!

Gość gość
Nadal nie możesz zdecydować, który kierunek wybrać ? Żadna szkoła policealna nie spełniła Twoich oczekiwań ? Świetnie trafiłeś, bo mamy cos dla Ciebie!! Szeroka gama szkół policealnych, liceum czy kursów zawodowych czeka na Ciebie w NOVA CE w Tarnowie. Liczba miejsc ograniczona – nie zwlekaj i zapisz się już dziś! Czekamy na Ciebie w sekretariacie przy ul. Krakowskiej 17/14 lub po numerem telefonu: 794-400-280