Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka30

Niepewna sytuacja :( Pomóżcie

Polecane posty

Jakiś czas temu zalogowałam się na pewnym portalu, by znaleść faceta do erotycznych spotkan. Poznałam kogos. Ani ja, ani on nie szukalismy zwiazku, zdecydowalismy sie na niezobowiazujacy uklad. Jednak od jakiegos czasu zachowuje się dziwnie, nie potrafie tego rozgryźć... Jednego dnia przytula się, mówi czułe słówka na ucho, nastepnego dnia zero czułości.. mam wrazenie, że sam nie wie czego chce... Pewnego dnia dostalam smsa od nieznanego mi nr -ktoś pisał, że mnie kojarzy i chce sie ze mna spotkac. Po jakims czasie, gdy wymienilismy sie paroma smsami, nie mialam watpliwosci ze z tego nieznanego nr pisze wlasnie on -ta sama praca, te same wyjazdy i bardzo charakterystyczny styl pisania -to na pewno on. Tylko nurtuje mnie pytanie -po co? Z tego drugiego nr pisal do mnie codziennie, pytal co robie, jak samopoczucie.. natomiast z nr ktory znalam pisal rzadko, co kilka dni... Pomożecie mi zrozumieć męską psychikę choć w malutkiej części?

Gość vhy
zapewne to jakis psychopata i szuka sobie ofiary

Gość vhy
bo psychopaci to na pozor mili i uprzejmi ludzie, ktos kto sie nie zna nie pozna :P :P