Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

n@ćp@n@ czekol@dą

mam pare slow do powiedzenia

Polecane posty

do tych wszystkich loch co sie na mnie uwziely i tepych pajacow co nie moga znalezc sobie dziewczyny innej jak tylko przelecianej przez stado muzulumanow.Wasze zycie jest tak kurwa ubogie i takie nudne,ze umilacie sobie dopierdalajac komus na forum.Nie mozecie zniesc,ze ktos moze miec inny punkt widzenia.Wszystkim narzucacie swoj.Jestescie zwyczajnymi zerami siedzacymi tu od rana do wieczora bez pracy bez szkoly,bez jakichkolwiek umiejetnosci procz szybkiego pisania na klawiaturze(i to zapewne nie wszyscy).Ja nie wiem jak wasze zycie wyglada...Mysle,ze masakrycznie.Jestem gora dwie godziny dziennie tutaj,a napierdalacie w te klawiature od rana do wieczora(swiadcza to ogolnie wpisy na powiedz to:P) A wlasnie,ze tego kurva nie zlikwiduje.Popatrze sobie jak nieudacznicy zyciowi sie preza.I slownictwo nawet te wulgarne tez maja ubogie:OKtos mnie tu straszyl,ze mnie frela namierzy.Hahaha kolo dooopy mnie to wisi.I co ona mi zrobi?Zreszto ja z nia nigdy na pienku nie mialam.Jestem tu od pieciu lat juz i niech sobie jedno z drugim nie mysli,ze mnie stad wykurzy.

Gość ty dzenifer jak juz cos
chcesz loda?

Gość nori ori
frela cie nie namierzy, bo ja cie lubie :D 🖐️

Gość woman who eat her drink
wyzywam cię, czekoladko, na pojedynek

woman jestem wkurwiona w hooooj,bo mi jakas szmata zasrala cale powiedz to w zemscie.Mysle,ze mogla w tym maczac paluchy eklerka albo polarka.Moze jednak eklerka,bo jej zdaje sie nie ma teraz,a jakby byla to zaraz by tutaj swoja "kulturke" pokazala.

Gość ta eklerka to psychiczna
kafezdzira 🖐️

Gość czekolada to zwykła
kafezdzira...i już

psychiczna kafe zdzira? to niemozliwe jest.Psychiczna kafe zdzira nigdy nie poslugiwala sie takim slownictwem tutaj jeszcze kurde wszystko laps lockiem piszac.Nie wiem nie przygladalam sie jej blizej ale trzymala fason raczej.

Gość no ludzieeeeee
chodzi o nick. psychiczna kafezdzira :o

Gość no ludzieeeeee
nacpana czekolada. no pod swoim czarnym nickiem jest ok, ale na redakcji kafeterii moderatorka napisala o tym, ze bluzga i spamuje pod innymi nickami. co ty na to? :o

no nic:O ja na to,ze bardzo duzo czasu musi temu poswiecac:O i ja jestem ogolnie w szoku.Skad tacy ludzie maja pieniadze na to,zeby chociarz ten internet oplacic:O bo do pracy to nie chodza.No moze skreca dlugopisy w domu hehe:P

Gość skad masz zdjecie kafezdziry?

Gość to jenniffer tak robi

jestem niedostosowana ponoc:P hahaha ja nie musze sie dostosowywac,udawac kogos kim nie jestem i blaznowac kurcze:P soba jestem.nie mam nic do ukrycia.I dlatego sie nikogo nie boje:P owszem bede samokrytyczna.czasem mnie ponosi ale jestem tylko czlowiekiem:)

Gość do nacpana
a dasz haslo, zeby zobaczyc co masz w stopce?

Gość to po choja masz to w stopce?

Gość ja jestem tym andrzejem
ona w stopce nie ma chooja :D

Gość a innym to analfabetyzm wytyka
:o