Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odkad nie ma Ciebie

TESKNIE ZA TOBA

Polecane posty

Gość mam takie jedno pytanko
rano, czyli od której i do której?

Gość odkad nie ma ich
ile masz lat?odkad nie ma Ciebie?

Gość odkąd nie ma mnie
Dzieci piaskownica jest na drugim topiku. Tam się robi siusiu do piasku i później babki. Tylko tych balasków nie jedzcie. To fe. Mamusia musi wam pampersy zmienić. A prezerwatywy to na razie za baloniki. Albo was do środka i wydymać.

Gość odkąd nie ma mnie
Bzdety piszecie myślicie że to wspaniała zabawa. To świadczy tylko o tym że jesteście naprawdę umysłowo nie dorwinięci. Może mojego małego który chcwe possać. Pedalstwo.

Gość odkąd nie ma mnie
Te cztery linki gnoje to do was., A teraz grzecznie Panią z tego topiku przeprosić i wypierdalać.

Gość odkąd nie ma mnie
Daj mi się rozpakować. Jestem dopiero co z lotniska. Mogę ?

Gość żenua.pl...........
ja piertole, że takich czubów ziemia nosi!!!!!!!!!!!!!!! PONIZEJ JAKIEJKOLWIEK KRYTYKI!!!!!!!!!!!!! Albo to jest jedna osoba, albo dwójka się urwała z psychiatryka!!!!!!!

Gość Kochany mam zajecie
do 7 rano

Gość odkąd nie ma mnie
Do żenua Nie rozumiem Twojego pytania. Wolisz pierdolenie jak suka się skurwiła i męża wali po rogach, czy jak mężuś żonkę robi w bambuko z dziwką. Co komu przeszkadza wymiana linków z piosenkami. Uważam że chamstwem jest wchodzić z buciorami do cudzego łóżka. Dziewczyna nikomu krzywdy nie robi. A wy wszyscy nie jesteście w stanie pojąć o co w tym wszystkim chodzi. To właśnie tacy ludzie są żałośni. To Wy jestewście inni od reszty . Tych normalnych. Wyprasza się was drzwiami to bydło pcha sie oknem. Ona jest silnijsza od Was. Wasza psychika wysiada. Nie potraficie nic pojąć i zrozumieć. To wszystko. Zal mi Was. Jesteście tacy ubodzy, pozbawieni tego co siedzi w duszy człowieka. Iskierki CZŁOWIECZEŃSTWA.

Gość nie widzę ciemność widzę
ale wam kuciapy ściska że ktoś może inaczej ja piertole:D jasne autorka be bo swojej pezdy ani cyców nie pokazała to się nie nadaje:D koorwą też nie była i swoich doświadczeń nie opisuje:D po parku z gołą doopą nie lata - oj koorwa tragedia:D

Gość odkad nie ma Ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=_EXxMlIExpo Ludzie a zachowania zupełnie zwierzece-nie pojmuje dlaczego tak Was irytuje moja osoba i to w jaki sposob postanowilam tu pisac.Tesknicie za kims?I co nie pojawia sie-no przykro mi ...moje marzenia sie pojawily:)i to Was boli ;)

Gość odkad nie ma Ciebie
Jestem kobieta ktora kocha I zrobie wszystko Zebys ty znalazl sie w moim swiecie I juz w nim pozostal Bede walczyc o kazda noc Wciaz na nowo Jak inaczej moglabym postapic ? http://www.youtube.com/watch?v=Afzt3kNcDpg

Gość jesteś duchem
?

http://www.youtube.com/watch?v=uM7fccnlRkg&feature=related Czasem człowiek chciałby zrobić coś dobrego w życiu. Częściej jednak psuje, niszczy. Nie chciałbym tego zrobić. Nie chcę by po mnie znów zostały łzy. Uśmiechnij się. Pozostanę Twoim przyjacielem na zawsze. Możesz na mnie zawsze liczyć. Czy to nie jest mało ? Szczerość, uczciwość i otwartość.

Gość do Oferma
I tu się z Tobą całkowicie zgadzam. Nie wiem jak można być taką pustaczką, naiwniaczką, infantylną babą. Podoba się facet z caffe, to pisz z nim na @.