Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileeeeee spicie??

o której godzinie wstajecie??? i ile godzin snu potrzebujecie????????

Polecane posty

Gość ileeeeee spicie??

bo ja ogólnie wstawać nie lubię, ale - muszę przyznać, że wczoraj wstałam do szkoły o 5:00, spałam tylko 6 godzin, a już od rana i praktycznie cały dzień miałam w miarę dużo energii, za to dziś spałam 10h i nic mi się nie chce...

Gość ileeeeee spicie??
czy ktoś tak ma??? nie jestem do końca ''skowronkiem'' bo nie lubie wstawać gdy budzi mnie budzik o 5 rano, (tzn. samego momentu wyjścia z łóżka nie lubię, po kilku minutach jest już ok), a dużo gorzej się czuję gdy śpię np. 9h - zero energii i chęci do życia. a słyszałam, że powinno spać się właśnie 8-9h...

Gość ja tez jak długo spie
nie mam na nic ochoty. takze nie jestes sama... dla mnie max to 6-7h, w przeciwnym wypadku jestem ''nieźywa''.

Gość ileeeeee spicie??
poza tym lubię sobie dospać czasem np, o 14 na trzy godziny. ale wczoraj miałam na prawde cięzki dzień i miałam więcej energii do 21 bez spania po południu, a czasem chce mi się spać po południu nawet jak miałam lekki dzień.. czyli co, powinnam spać po te 6h?? czy to jednak za mało??

Gość njkn
6 godzin to mało??? Ja jak jest szkoła to śpię max 4 godziny, dzisiaj też 4... i na razie jest ok.Spać mi się zachciewa ok 22 ale posiedze godzinke i jest w porzadku, kolo 2 ide spac ale nie ze mi sie chce, tylko "przydałoby się trochę przespać"

Gość ileeeeee spicie??
chodzi mi o to, że dla zdrowia organizmu to być może mało? - nie jestem pewna...

Gość niemiecki persil
ja mam melodie do spania..echh jakbym mogla to spalabym z 12 godzin..ale normalnie doroslemu czlowiekowi potrzeba 6 godzin snu:-)

Gość ileeeeee spicie??
ja czytałam ze 8.... takze opinie są niestety różne... :(:(:(

Gość a ja spie sobie
7-8 godzin tyle moj organizm potrzebuje w lato spie zawsze krocej szybko sie wyspiam ok 5-6 godzin

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhajka
ja musze wtsac przed 7 zazwyczaj chodze spac pom północy śpie zatem ok 6 godzin, i tgeż za bardzo sie nie wysypiam, ale nie chodze jaakś zmęczona...odbijam sobie w weekendy

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhajka
pracę mam lekka , wieć moze dltego nie ejstem jakaś zmęczona, ale wstawanie rano to maskra:/