Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sadie

denerwuje się..... - okres/ciąża

Polecane posty

10 wrześ. powinnam dostać okres (mam regularne). Staramy się z mężem od grudnia (raz już straciłam dziecko). Niby czuje się jak na okres ale : nie przytyłam 1 kg, nie 'pierdziala' mi piczka (wiem głupie ale zawsze przed @ sie mi zapowietrza), i jakos specjalnie sie mi nie wywraca w podbrzuszu. W niedziele lekko krwawilam taka krwia na brazowo zabrwiona (3-5 kropel na wkladce i tak do srody)-myslalam oho okres a tu cisza. kurde nerwy mnie zzeraja dzis jak pojade do miasta to musze kupic sobie test-chociaz szczerze to nie wierze w ciaze :(

Ja mysle, ze przyczyna jest Twoje odchudzanie sadzac po stopce Ja tez jestem teraz na diecie i tez cykl mi zwaariowal. aLE TEST POWINNAS ZROBIC , NIGDY NIC NIE WIADOMO. P.S moja rada, jesli chcesz zajsc w ciaze to nie powinnas stosowac zadnych drastycznych diet. pozdrawiam🌻

ale ja sie nie odchudzam- nie jem TYLKO SŁODYCZY :) a wszytsko normalnie

na stopke nie ma co patrzec :P musze ja i tak zmienic bo poszlo w gore :P

Gość ogorkowaaa
Ja przy takim brazowym plamieniu mialam ciaze pozamaciczna. Zrob dzisiaj test - bedziesz spokojniejsza.

a ja mialam ciaze obumarla wlasnie jak mialam takie plamienie -ale ono pojawilo sie mi wtedy 5-6 tc. czytalam o zagniezdzeniu implatacyjnym -jakos tak. test musze zrobic bo jajko zniose

skoro się staracie to jest szansa że to ciąża więc test naprawdę wskazany :) życzę powodzenia i czekam na wieści jak wynik :)